Digitale Marketing Specialist

Salaris € 4000
Locatie Rijswijk
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Als Digitale Marketing Specialist bij de Aethon groep weet jij op een doeltreffende manier leads te genereren voor onze merken. Jij hebt kennis van performance display, SEA, Social ads, Jobboards en conversie optimalisatie. Je helpt ons met het versterken van onze online positie en draagt bij aan het realiseren van onze groei ambities. Met een combinatie van Online Marketing activiteiten zorg jij voor mooie online resultaten. Jij krijgt energie van het optimaliseren van zowel jouw branding- als conversiegerichte campagnes op de betaalde kanalenmix en je krijgt een kick van het binnenhalen van kwalitatieve leads. Dit doe je o.a. samen met een extern bureau. Kortom; dit is een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Binnen ons marketingteam bedenk, bewaak en optimaliseer jij de digitale campagneplanning en bepaal jij de digital media inkoop. Daarnaast werk je nauw samen met de andere Digital Marketing Specialisten en met onze Recruitment Marketeer, Event- en Partnership Marketeer, Content Marketeers en het Recruitment team. Samen met hen werk je aan het uitwerken en aanvullen van de Candidate Journey en de inrichting/optimalisatie van onze websites.

Wat komt er verder bij kijken?
• Jij bent resultaatgerichte en innovatieve teamspeler
• Jij hebt ruime ervaring met betaalde advertentie kanalen zoals Google Ads, Paid Social en Display. Ervaring met jobboards is helemaal fijn.
• Jij analyseert en optimaliseert data met als doel hogere conversie en het behalen van de targets
• Je rapporteert op data en houdt de dashboards nauwkeurig bij
• Jij denkt proactief mee aan de commerciële en strategische ontwikkeling van ons snelgroeiende bedrijf.

Hoofdkantoor Rijswijk
We hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Arnhem, Eindhoven en Zwolle en een hoofdkantoor in Rijswijk (jouw werkplek waar je ook regelmatig te vinden zal zijn). Je werkt in een modern kantoorpand met meer dan honderd collega’s (alleen door Corona ziet dat er nu net even anders uit), die met elkaar zorgen voor een bruisende sfeer vol energie (dat zegt iedereen, maar bij ons is het écht zo!). De cultuur is daadkrachtig en gedreven. We geloven dat het altijd beter kan. Ons pand aan de Braillelaan is prima bereikbaar, uiteraard voorzien van érg goeie koffie en elke dag vers fruit.

Jouw talent

Jij bent net als Aethon daadkrachtig, gedreven en optimistisch. Je gelooft erin, gaat ervoor en regelt het. Maar belangrijker; je bent vooral een ambitieuze specialist, die wil blijven leren en ontwikkelen. Daarnaast ga jij ook lekker op veel verantwoordelijkheid, want die krijg je als Digital marketingspecialist:

• Je stuurt de online marketingactiviteiten van twee merken aan
• Je beheert het digitale media performance budget. Denk hierbij aan briefings, analyses, strategie en optimalisaties ten behoeve van het behalen van de KPI's
• Je bent data gedreven en analyseert elke advertentie om zo conversies te optimaliseren en verbeteringen gelijk door te voeren
• Je krijgt energie van het proactief delen van je kennis van online marketing en best practices binnen het team
• Je bent sterk met budgetten want je bepaalt en beheert het budget en bewaakt de cost per hire
• Je hebt ervaring met het aansturen van mediabureaus
• Je hebt een oog voor trends in de markt, doelgroepen en volgt de concurrentie op de voet

Wij bieden jou

Een omgeving met enorme uitdagingen en kansen om te groeien. Jij krijgt veel autonomie en verantwoordelijkheid waar het belangrijkste doel is om mooie resultaten te behalen. Daarnaast krijg je:
• Een fulltime baan/opdracht (32 uur is ook mogelijk) met een tijdelijk contract en uitzicht op onbepaalde tijd;
• Een rol waarin je écht het verschil kunt maken voor onze klanten en talenten, maar ook voor jezelf;
• De vrijheid om jouw functie verder vorm en invulling te geven, (bijna) alles kan en mag!
• Ontwikkeling en optimale inzet van jouw talenten door gerichte opleiding, coaching en begeleiding;
• Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onbeperkte vakantiedagen, laptop, telefoon en een goede pensioenregeling.

Over Aethon

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.