Bijbaan in de zorg

Uurloon € 12,63
Locatie Arnhem
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Je bent net begonnen met de studie Geneeskunde of Verpleegkunde en wilt alles uit je studietijd halen. Een passende bijbaan waarbij je snel en veel praktische werkervaring opdoet is hier een ideale aanvulling toe! Benieuwd hoe jij hier invulling aan kan geven? Lees snel verder!

Werken in de thuiszorg bij Santé Partners
Je gaat wijkteam Arnhem-zuid versterken bij Santé Partners. Je gaat zelfstandig de wijk in maar kan altijd terugvallen op jouw collega's. Jouw team van collega's bestaat uit helpende, verzorgende IG, verpleegkundigen en artsen. Door mee te draaien in deze teams doe je versneld ervaring op. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit de basisbehoefte van de zorg. Zo ga je aan de slag met algemeen dagelijkse levensverrichtingen bij ouderen (ADL).
Denk hierbij aan ondersteunen bij het douchen, het aan- en uittrekken van steunkousen, hulp verlenen bij de toiletgang en medicatie toedienen. Geen dag en cliënt is het zelfde.

Werken aan jouw eigen ontwikkeling
Voordat je aan de slag gaat biedt Aethon jou een training ‘Basiszorg en Medicatie’ aan. In deze trainingen leer je op een interessante, leerzame en leuke manier alles over de basiszorg en de medicatie. Na het succesvol afronden van deze trainingen start je met de inwerkdiensten. Tijdens deze diensten wordt je ingewerkt door een professional op locatie. Hierna ben je ready-to-go om flexibel aan de slag te gaan. Je kunt zelf reageren op openstaande diensten. Hierdoor bepaald je je eigen werkdagen!

De diensttijden zijn ideaal te combineren naast een studie. Er wordt gewerkt met ochtend en avonddiensten op maandag t/m zondag.
7:30 – 12:30 uur
17:30 – 22:00 uur / 18:00 – 22:30 uur
De wijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf Nijmegen of Arnhem. Er zijn fietsen en auto’s beschikbaar voor bruikleen (deze blijven na de dienst op locatie).

Jouw talent

Jij volgt een zorg gerelateerde studie op mbo4-, hbo of wo-niveau. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:
• Een open houding en verantwoordelijkheidsgevoel hebt;
• Flexibel inzetbaar bent zowel doordeweeks als in het weekend.

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je met de training basiszorg en medicatie. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw CV. Daarnaast bieden we je:

  • Een bruto uurloon van €12,63;
  • Toeslagen die oplopen tot wel 160%. Je kunt dus per uur tot €20,20 verdienen!
  • 8,33% vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een tijdelijk contract voor een vast aantal uren per maand;
  • De flexibiliteit om zelf te reageren op openstaande diensten.
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.