Verzorgende

Uurloon € 12,54
Locatie Eindhoven
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij graag aan de slag in de zorg zonder diploma? Dan is de functie van ADL-assistent iets voor jou! Lees snel verder.

Als ADL-assistent ondersteun je mensen met een fysieke beperking of een chronische ziekte bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan hulp verlenen bij het wassen, toiletgang, aan- of uitkleden, verplaatsen en bij het eten en drinken. Dit doe je op aanwijzing van de cliënt. De cliënten wonen in een eigen aangepaste woning waar zij eventueel ook met partner, gezin of huisdier wonen. Alle woningen zijn op loopafstand van de centrale hulppost. Door middel van een alarm systeem kunnen cliënten de assistentie oproepen.
Je komt te werken bij één van de drie locaties van Fokus Wonen in Eindhoven. Je start met een aantal inwerkdiensten onder begeleiding van een ervaren collega. Tijdens deze inwerkdiensten leer je de werkzaamheden, je collega’s en de bewoners kennen. Na je indiensttreding ga je een aantal trainingen volgen aan de Fokus Academie zodat je alle kneepjes van het vak leert kennen.

Manon van den Heuvel woont in een aangepaste woning met assistentie van Fokus. Ze heeft een vlog gemaakt over haar ochtendroutine met Fokus, die een goed beeld geeft van het concept.
Hierbij de link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=GPvvqWcagNs

Jouw talent

Je hebt passie voor de zorg en wil parttime en flexibel werken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij:

  • Goed kan communiceren en luisteren naar de behoefte van de cliënt;
  • Je zo neutraal mogelijk kan opstellen wanneer je een woning betreed;
  • Een passie hebt voor de zorg.
Wil jij ervaring op doen naast je studie, richting verpleegkundige, helpende, verzorgende IG in de gehandicaptenzorg? Dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren!

Wij bieden jou

  • Een flexibele parttime / bijbaan bij Aethon met een vast aantal uur per maand;
  • Een salaris van €12,54 bruto per uur;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Onregelmatigheidstoeslag;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Vakantiedagen naar rato (25 dagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband);
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de zorg!
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.