Planner Talenten

Salaris € 2300
Locatie Amsterdam
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Jij bent onze spin in het web en we vragen veel van je: je kunt goed organiseren en plannen, bent analytisch sterk, communicatief vaardig en klant- en medewerkgericht. Het behalen van een bepaald resultaat is jouw grootste drijfveer en je raakt gemotiveerd van het zoeken naar mogelijkheden. Jouw talenten worden zichtbaar in een dynamische omgeving waarin het matchen van onze medewerkers aan de wensen van de klant centraal staat.

Je bent een echte duizendpoot en daar zijn jouw klanten in de regio heel blij mee! Jouw klanten zijn gemeenten en woningcorporaties of ziekenhuizen en zorginstellingen. Zij hebben dagelijks mensen nodig, zodat er een optimale formatie kan worden gecreëerd.

PLANNER, WAAR MAG IK ME MEE BEZIG GAAN HOUDEN?
Als planner ben je de motor van ons regioteam in Amsterdam. Jij zorgt dat alles samenkomt en onderhoudt proactief contact met onze klanten en medewerkers, zodat je op basis van de beschikbaarheid van onze medewerkers continue de beste personele matches maakt. Op deze manier draag je bij aan klant- én medewerkers- tevredenheid. De optimale inzet van mogelijkheden geeft jou energie en je gaat door tot je elk beschikbaar uur hebt ingezet.

Doordat je dagelijks contact hebt met zowel onze klanten als met onze medewerkers ben je altijd als eerste op de hoogte van ontwikkelingen. Deze deel je proactief met jouw regioteam en zo zetten jullie je samen in voor klant en medewerker!

Waar ga je werken?
Bij Aethon dus, misschien ken je ons al. Wij verbinden al meer dan 15 jaar talentvolle en gedreven studenten en professionals aan betekenisvol werk in de zorg, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en waren in 2017 Uitzendondernemer van het jaar.

Kantoor Amsterdam
Ons kantoor in Amsterdam zit in het Eurocenter II op de Barbara Strozzilaan in Amsterdam Zuid, vlakbij station RAI. Een hip en modern kantoorgebouw, van alle gemakken voorzien aan de bruisende Amsterdamse Zuidas.

Onze Amsterdamse vestiging is net als de rest daadkrachtig en gedreven. We bruisen van de energie en regelen het gewoon. Dat doen we op een intelligente, eigenwijze en optimistische manier.

We geloven dat het altijd beter kan.

Jouw talent

Jij bent net als Aethon daadkrachtig, gedreven en optimistisch. Je gelooft er in, gaat ervoor en regelt het. Maar je bent vooral een ambitieuze planner die wil ontwikkelen. En verder:

  • Heb je een relevante HBO-opleiding afgerond met een diploma.
  • Heb je ten minste twee jaar ervaring in een commerciële rol.
  • Noemt jouw omgeving je zonder meer een echte duizendpoot!

Wij bieden jou

  • Een fulltime salaris tussen de €2000 - €2500 (afhankelijk van jouw ervaring);
  • Ontwikkeling en optimale inzet van jouw talenten door gerichte opleiding, coaching en begeleiding;
  • Een fulltime of parttime baan (24 - 40 uur) op basis van een tijdelijk contract met uitzicht op onbepaalde tijd;
  • Sportieve korting op je sportschool abonnement. Via onze bedrijfsfitnessregeling dragen wij bij aan jouw fitte en vitale carrière;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder onbeperkt verlof, laptop, telefoon, een goeie pensioenregeling en een gratis parkeerplek;
  • Een baan waarin je écht het verschil kunt maken voor onze klanten en talenten;
  • De vrijheid om jouw functie verder vorm en invulling te geven, (bijna) alles kan en mag!

Over Aethon

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en de kinderopvang. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar je écht het verschil kunt maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct - met de juiste kennis - aan de slag kunnen.
Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.