Parttime verzorgende

Uurloon € 12,54
Locatie Utrecht
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorgstudie, wil je flexibel werken, goed bijverdienen en heb je passie voor de zorg? Start dan als ADL-assistent bij Fokus Wonen in Utrecht en doe direct praktijkervaring op!

Werken bij Fokus Wonen
Als ADL-assistent ben je het hart van Fokus. Je werkt met en voor mensen. Assistentie verleen je altijd als er om wordt gevraagd, en anders niet. De cliënt bepaalt wanneer, waarbij en hoe de assistentie wordt verleend. Fokus wil bijdragen aan de praktische realisatie van woonconcepten voor mensen met een fysieke beperking, waardoor zij vrij, onafhankelijk en zelfstandig kunnen wonen en leven, als voorwaarde tot een volwaardige en ongehinderde maatschappelijke participatie, zoals voor ieder zónder functiebeperking. Daartoe stimuleert Fokus de bouw van zogenoemde Fokusprojecten en biedt zij ADL-assistentie van hoge kwaliteit in dergelijke projecten. De maatstaf voor de kwaliteit van dienstverlening is de klanttevredenheid.

ADL-assistent
ADL-assistentie is assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), die de cliënt als gevolg van een lichamelijke functiebeperking niet zelf kan doen. Naast persoonlijke verzorging worden ook hand-en-spandiensten verricht. Het kan gaan om assistentie bij:

 • Lichamelijke verzorging
 • Aan- en uitkleden
 • Verplaatsingen in en om het huis
 • Toiletbezoek
 • Eten en drinken
 • Hand-en-spandiensten.
Je werkt ook met actieve en passieve tilliften. Heel diverse taken dus, waarin je op verschillende manieren veel voor de bewoners van Fokus Wonen kunt betekenen en kan bijdragen aan een zo zelfstandig mogelijk leven voor de bewoners. Je start met een aantal inwerkdiensten onder begeleiding van een ervaren collega uit je team. Tijdens deze inwerkdiensten leer je het werk, je collega’s en de bewoners kennen.

Wil je een nog beter beeld van de functie, kijk dan eens naar onderstaand filmpje:
Werkdag bij Fokus Wonen

Jouw talent

Je stelt je proactief op en krijgt energie van het helpen van de cliënten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Het niet erg vindt om onregelmatige diensten te draaien
 • Een passie hebt voor de zorg
 • Dat je een zorg-gerelateerde studie volgt op minimaal mbo 3 niveau

Wij bieden jou

 • Een salaris van €12,54 bruto per uur
 • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Je werkt zelfstandig. Dit geeft je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en praktijkervaring
 • Je verrijkt je cv met relevante werkervaring; je vindt sneller een goede baan na je studie
 • Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je werkt, ook tijdens tentamen- of stageperiodes
 • Een eigen poolmanager
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.