Bijbaan zorghulp

Uurloon € 12,63
Locatie Vlaardingen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ken je dat? Je bent begonnen met een zorgstudie en vindt alle stof ontzettend interessant, maar zou ook graag wat praktijk ervaring willen op doen? Bij Aethon en haar opdrachtgevers is het mogelijk om tijdens je studie al werkervaring op te doen! Je gaat aan de slag in de ouderenzorg en ondersteunt cliënten bij de ADL-zorg. Een waardevolle en flexibele parttime baan. Je zal komen te werken bij Argos Zorggroep. De locaties liggen rondom Hoogvliet, Maassluis, Schiedam, Vlaardingen, Portugaal, Rhoon en Spijkenisse.

Werken in de zorg zonder diploma
Voordat je gaat werken in de zorg, biedt Aethon de cursus 'Basiszorg & Medicatie' aan. Middels deze cursus word jij namelijk in stroomversnelling bevoegd en bekwaam gemaakt om in de zorg als Verzorgende aan de slag te gaan. Daarmee kun jij straks hulp bieden aan ouderen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Dit is een 4-daagse training waarin jij jezelf gaat ontwikkelen in de volgende handelingen:

 • Communiceren met de zorgvrager
 • Hulp verlenen bij het aan- en uitkleden
 • Hulp verlenen bij de toiletgang en wassen
 • In- en uit het bed verplaatsen en inzetten van tilliften
 • Medicatie toedienen en aanreiken (bijv. druppels en zalf)
Flexwerken in de zorg
Na de cursus heb jij jouw certificaat behaald om als Helpende niveau 2 plus aan de slag te gaan. Hierna word jij in de praktijk tijdens de eerste diensten ingewerkt door een ervaren zorgprofessional. Daarna ben jij ready-to-go om flexibel ingezet te worden als helpende in de regio's Hoogvliet, Maassluis, Schiedam, Vlaardingen, Portugaal, Rhoon en Spijkenisse bij verschillende locaties.. Zo leer jij verschillende doelgroepen kennen. Je gaat aan de slag in de somatiek, en psychogeriatrische zorg.

Werktijden
De diensten zijn tussen 07.00 - 23.00 uur. Je geeft zelf in de My Aethon app aan welke dagen jij beschikbaar bent. Dit mogen andere dagen en tijden zijn per week. Hierdoor is het goed te combineren met jouw studie, sport en hobby's. Vervolgens maakt de planner de match tussen jouw beschikbaarheid en openstaande diensten van een zorginstelling. In de app zie jij een overzicht van de geplande diensten terug. Zo weet je precies waar en wanneer je verwacht wordt.

De locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit o.a. Rotterdam, maar het kan voorkomen dat je niet tijdig bij de locatie kunt komen in verband met deze tijden. In zulke gevallen mag je - mits je een rijbewijs hebt - gebruik maken van Greenwheels.

Jouw talent

Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen verschillende cliënten. Je vindt het belangrijk om iets te betekenen voor oudere, kwetsbare mensen en hen te helpen nog het maximale uit het leven te halen. Jouw affiniteit met de doelgroep is dus echt aantoonbaar. Ook kun je goed zelfstandig werken en je staat stevig in je schoenen. En verder:

 • Heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
 • Volg je een zorggerelateerde studie op minimaal mbo niveau 3 en zit je minimaal in het 2e jaar

Wij bieden jou

 • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van minimaal €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een eigen poolmanager
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
  Is dit de ideale baan voor jou?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.