Parttime verzorgende thuiszorg

Uurloon € 12,63
Locatie Krimpen aan den IJssel
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Een bijbaan die er echt toe doet én direct relevante werkervaring opbouwen na(ast) jouw zorggerelateerde opleiding. In de thuiszorg bij De Zellingen in Krimpen - en Capelle aan den IJssel is het mogelijk!

Aethon als werkgever biedt jou een gratis opleiding
Bij Aethon maken we onderscheid tussen intramurale zorg (werken in een verpleeghuis of verzorgingstehuis), extramurale zorg (werken in de thuiszorg) en de gehandicaptenzorg. Bij De Zellingen zal je gaan werken in de thuiszorg waarbij je de cliënten ondersteunt bij de dagelijkse verzorging. Hier valt te denken aan: helpen wassen, douchen, aankleden, een praatje maken en het toedienen van medicatie.

Voordat je aan het werk gaat in de zorg, leiden we je op zodat je bevoegd en bekwaam bent om zelfstandig aan de slag te gaan in de thuiszorg. Je volgt een training waarbij je wordt klaargestoomd op het gebied van de algemene dagelijkse levensverrichtingen, hoe je moet werken met tilliften en krijg je ook een training over medicatie. Na het afronden van deze training behaal je een certificaat en mag jij aan de slag bij De Zellingen!

Werken bij De Zellingen
De Zellingen biedt thuiszorg aan bij cliënten, afgestemd op persoonlijke omstandigheden en de thuissituatie. Jij komt terecht in een team van ondersteunend en verpleegkundige. Jouw taken zullen gericht zijn op het ondersteunen in basiszorg, het aan- en uitkleden van cliënten, wassen en de meest voorkomende verpleegtechnische vaardigheden. Denk hierbij aan bloedsuiker prikken, polsslag meten, wondzorg en subcutaan injecteren.

De routes zijn allemaal te overbruggen met de fiets. Uiteraard kun je ook gebruik maken van een ov fiets bij één van de trein of metro stations.

Jouw talent

Jij bent een ster in het plannen van jouw agenda. De functie is parttime en flexibel in te plannen op momenten die voor jou goed uitkomen. Daarnaast beschik je over affiniteit met de (ouderen)zorg. Ook is het belangrijk dat jij:

 • Volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding
 • Stevig in je schoenen staat en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt
 • Ambities hebt binnen de zorg en deze wilt waarmaken

Wij bieden jou

 • Een salaris van minimaal €12,63 bruto per uur
 • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Je werkt zelfstandig. Dit geeft je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en praktijkervaring
 • Je verrijkt je cv met relevante werkervaring; je vindt sneller een goede baan na je studie
 • Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je werkt, ook tijdens tentamen- of stageperiodes
 • Een eigen poolmanager
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Wil jij werkervaring opdoen bij De Zellingen?
Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op een moment dat het jou gelegen komt!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.