HR medewerker

Salaris € 2500
Locatie Rijswijk
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

De Aethon Groep is werkgever van talenten en professionals. Als organisatie zijn we, net zoals de markten waarin we actief zijn, altijd in beweging. Als HR Medewerker werk jij op ons Shared Service Center en draag jij direct bij aan onze primaire (HR) processen. Herken jij jezelf in de volgende omschrijving? Je bent nauwkeurig, communicatief vaardig en hebt een can-do mentaliteit. Vanuit deze rol zorg jij ervoor dat onze medewerkers snel aan de slag kunnen, tijdig en correct krijgen uitbetaald en altijd snel én juist antwoord krijgen op hun vragen. Met andere woorden zorg jij voor een 9+ beleving binnen ons service team.
Klinkt dat interessant? Lees snel door!

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:
Onze Shared Services ondersteunen de vestigingen bij het verwerken van de in-, door- en uitstroom van talenten, professionals en zzp-medewerkers. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor de administratie van onder andere:
• Het verwerken en opstellen van plaatsingsovereenkomsten en arbeidscontracten;
• Het verwerken van (HR) mutaties of aanvragen;
• Het bewaken van wet & regelgeving op HR vlak.

Wat komt er nog meer bij kijken?
Naast het beantwoorden van inkomende telefoon en mail, ben je vraagbaak voor de interne organisatie, professionals en opdrachtgevers. De medewerkersbeleving staat binnen onze dienstverlening centraal, samen werken we naar een 9+ organisatie. Om die reden zijn we continue bezig met het verder optimaliseren van onze processen en werkwijzen. Het kan altijd nog iets beter en daarom zijn we op zoek naar iemand die met positief kritische blik naar werkwijzen en processen kijkt!

Jouw talent

• Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de richting van HR, OF;
• Je hebt een aantal jaren werkervaring in een administratieve rol;
• Je bent nieuwsgierig, met een positief kritische houding en wil meegroeien met onze ambitieuze plannen;
• Je gaat accuraat en gestructureerd te werk;
• Je bent gewend aan strakke planningen en levert binnen de deadline;
• Je draagt bij aan de positieve werksfeer binnen ons ambitieuze team.

Wij bieden jou

• Een fulltime baan in een informeel team dat barst van ambitie en energie;
• Onbeperkt verlof, bij De Aethon Groep kennen we een flexibele verlofregeling, zo kan jij je werk en privé optimaal in balans houden;
• Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract;
• De gezelligste bedrijfsuitjes en feestjes;
• Je gaat onderdeel uitmaken van een snelgroeiende organisatie. Op basis van performance, ondernemerschap en resultaten krijg je veel kansen om door te groeien.

Over Aethon

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.