Huiskamermedewerker Parttime Ouderenzorg

Uurloon € 12,63
Locatie Haarlem
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij gastvrij en help jij graag mee aan het creëren van een huiselijke sfeer voor de bewoners? Sta je daarnaast altijd klaar voor je medemens en draag je graag een steentje bij aan de maatschappij? Begin dan als gastvrouw/gastheer in de ouderenzorg in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal of Ijmuiden!

Wat ga je doen?
Je staat zelfverzekerd in je schoenen en je bent in staat om in groepsverband het overzicht te houden. Het is belangrijk dat jij tijdig opvangt waar jouw woongroep behoefte aan heeft, maar natuurlijk ook dat je daar op in kan spelen. Zo zal jij zelfstandig een groep begeleiden en assisteren bij, bijvoorbeeld het koffie/thee moment of het dineren. Verder vind je het leuk om actief bij te dragen aan de dag structuur voor de cliënten. De eigen regie van de cliënt is ook jouw uitgangspunt. Daarnaast houd je ook de keuken op orde en het schoonhouden van de kamers van de bewoners.

In het kort ben je dus voornamelijk verantwoordelijk voor:

 • Voeding en het toedienen hiervan
 • Begeleiden en assisteren bij het dineren en koffie/thee moment
 • Creëren van huiselijke sfeer en dag structuur
 • Overzicht houden op een groep
 • Schoonmaken huiskamer en keuken
  Niet te vergeten komt daar vanuit jouw initiatief natuurlijk dagelijks ook een spelletje of een wandeling bij!
Doorgroeimogelijkheden
Mocht jouw passie voor de ouderenzorg na het uitvoeren van deze functie nog meer gegroeid zijn, bieden wij in overleg met goedkeuring een kans om via onze interne cursus aan de slag te gaan als helpende (plus). Via onze cursus leren wij jou alles over ADL en transfer (en in overleg eventueel medicatie) waardoor jij doormiddel van het behalen van deze certificaat bevoegd bent om met tilliften en glijzijlen om te gaan en de ouderen te helpen bij het wassen, aankleden, toiletteren enz. Super mooie kans en toevoeging voor op je cv dus!

Jouw talent

Het belangrijkste is dat je een passie hebt voor de ouderenzorg. Een steentje bijdragen aan de maatschappij is voor jou van belang! Daarnaast:

 • Ervaring in de ouderenzorg is een pre!
 • Hoge dosis zelfstandigheid
 • Flexibel inzetbaar
 • Bereid om te reizen naar Haarlem, Heemstede, Bloemendaal of Ijmuiden.

Wij bieden jou

Naast een geweldige kans voor het opdoen van relevante werkervaring bieden wij jou daarnaast ook:

 • Een bruto uurloon van €12,63
 • Toeslagen die oplopen tot wel 160%!
 • 8,33% vakantiegeld en ook nog eens reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf jouw beschikbaarheid in te vullen in de Aethon app, wel zo handig!
 • Een tijdelijk contract voor een vast aantal uren per maand
 • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt om te assisteren in de zorg? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Noleen van Ingen. Je kunt haar bereiken via noleen.vaningen@aethon.nl of telefonisch via 06-29071286 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.