Bijbaan Verzorgende

Uurloon € 12,63
Locatie Amersfoort
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij opzoek naar een betekenisvolle en een goed betaalde baan in de Zorg? Een flexibele baan die het mogelijk maakt om naast je studie alvast een mooi curriculum op te bouwen zodat je carrière in een versnelling wordt gebracht. Dan is parttime verzorgende in de Ouderenzorg bij Beweging 3.0 in Amersfoort of Soest echt iets voor jou!

Voordat je via Aethon de werkvloer opgaat, krijg je een waardevolle ADL-training zodat je diverse ADL-handelingen mag uitvoeren. Afhankelijk van je zorgervaring kun je ook de opleiding 'Verpleegtechnische Vaardigheden' volgen, waarmee je diverse medische handelingen mag verrichten en medicatie mag toedienen. Volop doorgroeimogelijkheden dus!

Wat ga je doen als zorghulp?
De oudere zorgvragers wonen nog thuis maar zijn in zekere mate afhankelijk van jouw ondersteuning. Niets is zo vervelend als jezelf belemmerd voelen in je eigen huis. Jouw werkzaamheden leveren dan ook een grote impact op de cliënt. Om te zorgen dat jij deze doelgroep zo goed mogelijk kunt helpen krijg je voor aanvang van je dienstverband de training verpleegtechnische vaardigheden. Hierin leer je o.a. bloedsuiker prikken, insuline toe te dienen, subcutaan te injecteren en polsslag en tensie te meten. Naast de verpleegtechnische handelingen help je ook met de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) zoals het helpen opstaan met of zonder tillift, omkleden, wassen, steunkousen aan- en uitdoen en maaltijden bereiden. Deze en veel meer vaardigheden gaan jou en Beweging 3.0 helpen om de zorg nóg beter te maken.

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Je krijgt energie van het helpen van mensen en houdt ervan om zelfstandig bezig te zijn. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

  • Een zorg opleiding of sociaal-maatschappelijke opleiding volgt op minimaal mbo-niveau 3 (of hebt deze afgerond), hbo of wo niveau
  • Flexibel inzetbaar bent voor ochtend-, avond- en weekenddiensten
  • Het leuk vindt om op meerdere locaties te werken

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw cv. Daarnaast bieden we je:

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto uurloon van minimaal €12,63 bruto
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
  • Een eigen poolmanager
  • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Is dit de ideale baan voor jou?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.