Stagiair Opleidingen

Salaris € 250-400
Locatie Rijswijk
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Ben je een creatieve en hardwerkende student en wil jij aan de slag bij het leukste bedrijf van Nederland? Dat kan! Bij Aethon zijn we op zoek naar een Stagiair Opleidingen. Tijdens deze meewerkstage draai je mee in het Aecademy-team en ga je aan de slag met een concrete opdracht.

Wat ga je doen?
Als stagiair opleidingen ga jij aan de slag met het thema blended learning. Je spreekt je creativiteit aan en ontwikkelt en creëert content als toevoeging op onze trainingen en opleidingsprogramma’s. We geloven in het aanbieden van een combinatie van leervormen, via training, coaching en teamontwikkeling. Met het online-leren-stuk ga jij aan de slag. Je verdiept je in (online) leermateriaal, webinars, e-learning, korte filmpjes en andere learning bites. Dit kan voor een eenmalige (inhoudelijke) training zijn, als voorbereiding op een opleidingsprogramma of als leerimpuls voor de hele organisatie. Je pakt zowel de inhoud als uitwerking op, je kan daarin sparren met het team en onze in-company trainer. Wees nieuwsgierig, lees artikelen, doe onderzoek en zoek uit welke componenten van blended learning goed passen bij de Aethon Groep. De stakeholders binnen je stage zijn je collega's van de Aecademy, Marketing en HR.

Je bent verantwoordelijk voor:
• Het onderzoeken van verschillende leeractiviteiten die passen bij de Aecademy;
• Leerdoelen vaststellen en het ontwerp en de inhoud van een leeractiviteit verder uitdiepen;
• Daadwerkelijk leeractiviteit ontwikkelen;
• Onderzoeken welke platforms en tools je kunt inzetten.

Wat komt er nog meer bij kijken?
Naast bovenstaande werkzaamheden ondersteun je ook bij het klaarzetten van de training settings (fysiek of online) en help je bij het organiseren van onze maandelijkse onboarding. Denk hierbij aan het klaarzetten van de tafels, flipover, pennen, stiften etc. of online het klaarzetten van break-outrooms in onze online trainingsomgeving in Microsoft Teams.

Hoofdkantoor Rijswijk
We hebben vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Zwolle en een hoofdkantoor in Rijswijk waar jouw werkplek zich bevindt. Je werkt in een modern kantoorpand met meer dan honderd collega’s, die met elkaar zorgen voor een bruisende sfeer. De cultuur is daadkrachtig en gedreven. We geloven dat het altijd beter kan. Ons pand aan de Braillelaan is prima bereikbaar, uiteraard voorzien van érg goede koffie en elke dag vers fruit.

Jouw team
Het Aecademy team bestaat uit een teamlead opleidingen, een opleidingscoördinator, twee medewerkers opleidingen en een in-company trainer. Al je toekomstige collega’s hebben een passie voor learning & development, met elk een eigen specialisme. De Aecademy gelooft dat iedereen talent heeft en biedt trainingen en coaching aan voor medewerkers, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Je werkt als stagiair vooral veel samen met de teamlead opleidingen en de in-company trainer. Zij zijn het aanspreekpunt tijdens je stage.

Jouw talent

  • Je bent enthousiast en ambitieus;
  • Je bent creatief en denkt in oplossingen;
  • Je deelt je ideeën en werkt nauwkeurig.
  • Je hebt interesse in learning & development en met name het online leren stuk;
  • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar.

Wij bieden jou

  • Een kijkje in de keuken van de Aecademy voor ruim 200 interne medewerkers, 300 professionals en 2500 studenten;
  • Goede begeleiding en (meelopen met) trainingen;
  • Een plek om te leren in een ambitieus, vrolijk en informeel team;
  • Een vergoeding van €250,-- tot €400,-- bruto per maand o.b.v. 40 uur (voltijd);
  • Borrels; geloof me, die wil je meegemaakt hebben!

Over Aethon

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en de kinderopvang. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar je écht het verschil kunt maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct - met de juiste kennis - aan de slag kunnen.
Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.