Bijbaan verzorgende wijkzorg

Uurloon € 13,27
Locatie Zwolle
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij nog opzoek naar een betekenisvolle bijbaan? Eentje waarbij je echt het verschil voor iemand anders kan maken en ook nog eens lekker verdiend? Zoek dat niet verder! Binnen Aethon bieden we de gaafste bijbanen in de zorgsector aan. Dus volg jij een studie in sociaal-maatschappelijke of medische richting (of heb jij een diploma hierin behaald), lees dan snel verder!

Werken aan jouw eigen ontwikkeling
Bij Aethon maken we onderscheid tussen intramurale zorg (werken in een verpleeghuis of verzorgingstehuis), extramurale zorg (werken in thuiszorg) en de gehandicaptenzorg. Je zal gaan werken in de thuiszorg waarbij je de cliënten ondersteund in de dagelijkse verzorging. Hier valt te denken aan: helpen wassen, douchen, aankleden, een praatje maken en het toedienen van medicatie. Daarnaast mag je ook verpleegtechnische handelingen gaan uitvoeren. Denk hierbij aan: zwachtelen, injecteren, katheters verzorgen en wondzorg.

Voordat je aan het werk gaat in de zorg, leiden we je op zodat je bevoegd en bekwaam bent om zelfstandig aan de slag te gaan in de thuiszorg. Je volgt een training waarbij je wordt klaargestoomd op het gebied van de algemene dagelijkse levensverrichtingen, hoe je moet werken met tilliften, krijg je een training over medicatie en een training over verpleegtechnische vaardigheden. Na het afronden van deze training behaal je een certificaat en mag jij aan de slag via Aethon in Zwolle!

Bij welke doelgroep ga jij aan de slag?
In deze functie ga je aan de slag in de thuiszorg. Je zult bij hulp behoevende ouderen langs gaan en ze verzorgen in hun eigen thuis situatie. Enige zelfstandigheid is dan wel gewenst. De ouderen zullen elke dag weer enorm blij zijn als je bij ze komt en verwelkomen je dan ook soms met een kop thee en een koekje. Alle thuiszorg routes zijn in Zwolle. Deze stad is goed bereikbaar vanuit steden als Apeldoorn, Deventer, Meppel en Steenwijk.

Studies die goed passen bij deze bijbaan zijn o.a.: verzorgende-ig, medische hulpverlening, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, mbo-v, hbo-v, fysiotherapie, gezondheid & technologie, social work en meer.

Jouw talent

Ouderen en hulpbehoevenden helpen, dat is wat je graag doet. Je hebt een groot hart voor mensen, bent zelfstandig en tegelijkertijd sta je altijd klaar om je collega's te ondersteunen waar nodig. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je:

 • Een sociaal-maatschappelijke of medische opleiding volgt (vanaf mbo 3 niveau)
 • Je flexibel beschikbaar bent
 • Rijbewijs B hebt
 • Leergierig bent om zorgervaring op te doen

Wij bieden jou

 • Je komt parttime in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een goed salaris vanaf €12,63 bruto per uur (met de onregelmatigheidstoeslag kan dit basissalaris flink oplopen!)
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur
 • Je werkt zelfstandig. Dit geeft je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en praktijkervaring
 • Je verrijkt je cv met relevante werkervaring; je vindt sneller een goede baan na je studie
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 17 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.