Parttime ADL-Assistent

Uurloon € 12.05
Locatie Apeldoorn
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil je naast je studie graag een bijdrage leveren zodat cliënten met een lichamelijke beperking zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen? Start dan als parttime ADL-Assistent bij Fokus Wonen in Apeldoorn en doe direct praktijkervaring op!

Werken als ADL-assistent
Als ADL-assistent verleen je hulp op afroep. Dit wil zeggen: op momenten dat de cliënt zelf aangeeft behoefte aan hulp te hebben, bijvoorbeeld via een alarm-intercomsysteem dat in alle woningen aanwezig is. Het doel van dit unieke concept is het voor mensen met een lichamelijke beperking mogelijk maken om in alle vrijheid en op hun eigen manier te leven.
Als je wordt afgeroepen help je cliënten bijvoorbeeld bij:

 • Aan- en uitkleden
 • Aantrekken van steunkousen
 • Wassen
 • Het bereiden van maaltijden.
 • Verplaatsen door middel van actieve en passieve tilliften.
Het zijn hele diverse taken die het mogelijk maken dat jouw cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen leven.

Fokus Wonen
Je komt te werken bij Fokus Wonen Apeldoorn. Fokus Apeldoorn ligt gelegen in de binnenstad en is goed te bereiken met het openbaar vervoer.
Je start met een aantal inwerkdiensten onder begeleiding van een zorgprofessional uit je team. Tijdens deze inwerkdiensten leer je het werk, je collega’s en de bewoners kennen.

Jouw talent

Je zet je graag in voor het welzijn van cliënten met een lichamelijke beperking. Je bent empathisch, waardoor je jezelf goed kan inleven in de cliënt. Je bent geduldig en stelt jezelf proactief op om de cliënten te voorzien van de beste zorg.
Daarnaast:

 • Heb je affiniteit met de zorgsector in de vorm van een zorg gerelateerde opleiding en/of zorg ervaring en wil je mensen graag de ondersteuning bieden die ze nodig hebben.
 • Vinden we het ontzettend leuk als jij openstaat om jezelf te blijven ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!
 • Wil je graag snel aan de slag.

Wij bieden jou

 • Je komt parttime in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een goed salaris van €12,05 bruto per uur, wat met onregelmatigheidstoeslag kan oplopen tot €19,28 bruto per uur.
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je. Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 17 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.