Parttime uitdaging in de thuiszorg

Uurloon € 13,27
Locatie Meppel
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorg gerelateerde studie en spreekt het werken in de zorg jou aan? Wil jij naast jouw studie relevante werkervaring op doen in de thuiszorg? Lees dan snel verder en hopelijk spreken we jou binnenkort!

Jouw ontwikkeling staat centraal
Voordat jij aan de slag gaat in de thuiszorg, krijg je van ons een paar relevante trainingen aangeboden. Je gaat de 'ADL & transfer' training volgen en de training 'Verpleegtechnische vaardigheden'. In deze trainingen leer jij onder andere hoe jij iemand uit bed kan halen met een tillift, hoe jij iemand moet wassen, hoe jij iemand moet aankleden, hoe een katheter of stoma verzorgt moet worden en hoe je de ledematen moet zwachtelen. Bij het succesvol afronden van het examen krijg je een certificaat, zodat jij bevoegd en bekwaam bent om de handelingen uit te mogen voeren. Zodra jij aan het werk bent als een echt zorg professional, word je gekoppeld aan een vast contactpersoon binnen Aethon, de Poolmanager. Met hem kan je al je vragen bespreken en ga je kijken naar je ontwikkeling op de werkvloer.

De thuiszorg in Meppel
Je gaat werken met de doelgroep ouderen die nog graag thuis wonen, maar wel enkele ondersteuning nodig hebben bij dagelijkse handelingen. Je helpt de ouderen bijvoorbeeld bij het douchen, aan- en uitkleden en het klaarmaken van eten en soms het toedienen ervan. De ouderen vinden het fijn dat je hen de ondersteuning biedt die zij nodig hebben en dat je even langskomt als goed gezelschap. Die lach wil jij toch bezorgen? Je komt terecht in een hecht team, maar gaat veelal individueel aan het werk. Je collega’s staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Je rijdt van huis naar huis en geeft 1 op 1 de ondersteuning die de oudere nodig heeft. Dit maakt het werken in de thuiszorg afwisselend en leuk!

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon vanaf €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 17 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.