Parttime Polikliniek Assistent

Uurloon € 13,00
Locatie Harderwijk
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij Geneeskunde of Verpleegkunde student of ben jij afgestudeerd doktersassistent(e)/verpleegkundige niveau 4? Sta jij open voor een uitdagende baan in het ziekenhuis in Harderwijk? Solliciteer dan nu op deze leuke functie als assistent op de Polikliniek in het ziekenhuis in Harderwijk!

Wat ga je doen?
Als polikliniek assistent word jij binnen het Ziekenhuis op verschillende afdelingen ingezet, maar voornamelijk bij de ECG-afname kliniek. De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit:

 • Het voorbereiden van een goed verloop van de diverse spreekuren;
 • Ontvangen en begeleiden van patiënten;
 • Het informeren van onze patiënten over onderzoeken en behandelingen;
 • Plannen en coördineren van (onderzoeks-)afspraken en dagopnames;
 • Zorg dragen dat de diverse processen volgens afspraak verlopen;
 • Telefoon beheren en digitaal informatie verwerken.
Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag in het Ziekenhuis in Harderwijk. De locatie is goed te bereiken vanuit Almere, Lelystad, Ermelo, Putten en Apeldoorn. De werktijden zijn ongeveer van 08.30 tot 17.00 uur.

Jouw talent

Voor deze functie is het belangrijk dat:

 • Je een afgeronde MBO-4 opleiding tot doktersassistent of verpleegkundige hebt, Geneeskunde studeert of je een student HBO-V (3e of 4e jaars) bent;
 • Je enige ervaring hebt door stage of bijbaan in een ondersteunende functie met patiëntencontact;
 • Je voldoende kennis hebt van de medische terminologie;
 • Je minimaal twee doordeweekse dagen beschikbaar bent.
  Verder kan je goed zelfstandig werken, ben je pro-actief en kan je goed klant- en service gericht werken (zowel aan de telefoon als aan de balie).

Wij bieden jou

 • Een minimaal bruto uurloon vanaf €13,00. Dit is exclusief 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag;
 • Een tijdelijk dienstverband;
 • Een contract met vaste uren per maand;
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.