Bijbaan Verzorgende

Uurloon € 12,63
Locatie Gouda
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Opzoek naar een (bij)baan die past bij je studie en waarin je écht wat voor anderen kan betekenen? Bij Aethon kan het! In deze flexibel in te plannen functie ga je aan de slag in de thuiszorg bij Zorgpartners Midden-Holland in Gouda! Perfect te combineren met jouw drukke agenda want je kan zelf bepalen hoe vaak en wanneer je werkt!

Verleg de grenzen van vrijheid voor ouderen
Bij Zorgpartners Midden-Holland ga je samen met je collega's aan de slag om ouderen te ondersteunen bij het leven dat zij willen leiden. Zo geef je de zorgvragers met jouw inzet, meer vrijheid om zelfstandig door het leven te blijven gaan. Om dit te volbrengen heb je professionele vaardigheden nodig. Voordat je de werkvloer opgaat, krijg je de juiste vaardigheden aangeleerd in de training Basiszorg & Medicatie .

Zorgpartners Midden-Holland
Je komt in dienst bij Aethon, maar gaat werken bij Zorgpartners Midden-Holland. Hier kom je terecht in een (of meerdere) wijkteams in de regio Gouda. Onderverdeeld in de Regio Noord: Zuidplas, Waddinxveen, Boskoop, Reeuwijk en Bodegraven, de regio Midden: Gouda en de regio Zuid: de Krimpenerwaard. Je komt vast te werken binnen een van deze clusters, maar binnen verschillende teams. In de wijk ga je voornamelijk 's morgens en 's avonds aan de slag, dit zijn de momenten dat cliënten de meeste hulp nodig hebben bij de eerder genoemde werkzaamheden. Doordat je vroeg begint en/of laat begint heb je nog een hele dag over voor colleges, thuisstudie, sporten en vrije tijd. Een ideale baan dus om ervaring op te doen binnen het werkveld waarin je studeert én je inkomsten te genereren.

De afstand tussen woningen van cliënten zijn allemaal goed overbrugbaar zonder grote afstanden. Eigen vervoer is een pré. Mocht je hier niet over beschikken kan je altijd een fiets ophalen bij een van de locaties.

Jouw talent

Je stelt je proactief op en krijgt energie van het helpen van de cliënten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • Een zorggerelateerde opleiding volgt (of hebt afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding.

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
  • Een uurloon van €12,63 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Een training via Aethon met waardevol certificaat
  • Een parttime bijbaan waarbij jezelf bepaalt wanneer en hoe vaak je werkt
  • Werken in de zorg zonder diploma
  • Een eigen poolmanager
  • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Is dit de ideale bijbaan voor jou?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Susanne Planellas Gómez. Je kunt haar bereiken via susanne.planellasgomez@aethon.nl of telefonisch via 06-51489569 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 17 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.