Parttime zorgondersteuner Ziekenhuis

Uurloon € 13
Locatie Hoofddorp
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij een zorgstudent en heb je altijd al werkervaring op willen doen in het ziekenhuis? Wil jij graag jouw steentje bijdragen bij als zorgondersteuner op verschillende afdelingen in het ziekenhuis? Vanuit het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp zijn wij opzoek naar parttime zorgondersteuners met een breed takenpakket. Heb jij ervaring binnen de zorg (mogen alle facetten zijn) en ben jij dé aangewezen persoon als het gaat om het ondersteunen van collega's? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?
Als zorgondersteuner houd je je bezig met verschillende taken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Het bijvullen van materialen
 • Administratieve werkzaamheden
 • Medicatie ophalen bij de apotheek
 • Signaleren en rapporteren aan de verantwoordelijke verpleegkundige.
  Dit is nog maar een greep uit jouw takenpakket. Uiteraard vertel ik je er graag nog veel meer over!
Over het Spaarne Gasthuis
Het Spaarne Gasthuis is een modern ziekenhuis met locaties in Hoofddorp en Haarlem. Het Spaarne Gasthuis streeft er naar om de best mogelijke behandeling te bieden. Jij kunt hier als zorgondersteuner een steentje aan bijdragen. Het ziekenhuis is goed te bereiken met het OV vanuit Haarlem en Amsterdam.

Jouw talent

 • Jij volgt een zorgstudie of hebt dit afgerond. Denk aan Geneeskunde, Verpleegkunde, Fysiotherapie, Biomedische Wetenschappen of Medische Hulpverlening
 • Bereid om eventueel ook avonden en nachten te werken (in overleg)
 • Minimaal 16 uur per week beschikbaar
 • Flexibel inzetbaar

Wij bieden jou

 • Een tijdelijk dienstverband
 • De mogelijkheid om zelf je diensten in te plannen. Lekker flexibel!
 • Een minimaal bruto uurloon vanaf €13 (afhankelijk van ervaring)
 • Reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Een eigen pool manager waar je terecht kunt met al jouw vragen

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 17 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.