Bijbaan Verzorgende Zorgvilla

Uurloon € 12,63
Locatie Wassenaar
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Als je denkt dat woonzorgcentra een saai en stoffig imago hebben, heb je het mis! In een prachtige zorgvilla in Wassenaar krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen de ouderenzorg. Je krijgt hier te maken met cliënten met somatisch en/of psychogeriatrisch gezondheidsproblemen. Het mooie van dit alles? Je hoeft nog geen gediplomeerd zorgverlener te zijn! Wel vinden we het belangrijk dat je minimaal een zorggerelateerde mbo niveau 4 opleiding volgt.

Jezelf ontwikkelen in de (ouderen)zorg
Bij Aethon krijg je de kans om al tijdens je zorgstudie relevante kennis en ervaring op te doen. Zo start je te allen tijde met de training Basiszorg & Medicatie, rond je de training af met een examen en krijg je een certificaat waarmee je aantoont dat je bekwaam bent om bij bijvoorbeeld Zorgvilla Oud Clingendael aan de slag te gaan. Tijdens jouw werkzaamheden ga jij je bezighouden met algemene dagelijkse levensverrichtingen, leer je communiceren met jouw zorgvrager en help je hen met in- en uit bed verplaatsen. Ook ga je aan de slag met het toedienen van medicatie.

Werken bij Zorgvilla Oud Clingendael
Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand (part-time), maar gaat aan de slag bij onze opdrachtgever in Wassenaar. Hier kom je terecht in een team met verschillende specialismen. Denk hierbij aan fysiotherapeuten, verpleegkundigen en verzorgende, helpende en overige zorgverleners. Een groot team met verschillende disciplines. Je krijgt dus ook zeker de mogelijkheid om veel te leren van anderen.

Zorgvilla Oud Clingendael is een unieke organisatie. Niet alleen door haar fantastische ligging en mooie gebouw, maar ook door de omvang. Door de kleine setting hangt er een persoonlijke en warme sfeer, waardoor je de bewoners makkelijk en snel leert kennen. Dit komt ten goede in je werk, je ervaringen in de (ouderen)zorg en je leercurve. De persoonlijke en warme sfeer komt ook optimaal tot zijn recht bij de dagbestedingsactiviteiten. Alle activiteiten, zoals creatieve bezigheden, natuurbeleving of beweging, zijn toegankelijk voor bewoners. Ook worden regelmatig muzikale optredens gegeven op het terras van de zorgvilla. Dus als je meedraait met een avonddienst zal je zien hoe gezellig het is!

De zorgvilla is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf Den Haag Centraal (16 minuten) gedurende de gehele dag. Hierdoor is de bereikbaarheid met ochtend- en avonddiensten goed te bereizen met het Openbaar Vervoer.

Jouw talent

Jij bent de zorgstudent waarvan het hart een sprongetje maakt bij het helpen van iedereen die dit hard nodig heeft. Ook ben je een vroege vogel, want de ochtenddiensten beginnen rond 7:00.
En verder:

 • Volg je een zorgopleiding (of heb je deze afgerond), bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) hbo-v, Social Work, Psychologie, Geneeskunde, Ergotherapie, Huidtherapie, Fysiotherapie of mbo-v
 • Ben je proactief, beleefd en netjes
 • Ben je leergierig en wil jij jezelf dolgraag ontwikkelen
 • Ben je flexibel inzetbaar (avond-, ochtend- en weekenddiensten)

Wij bieden jou

 • De kans om ervaring op te doen bij een luxe zorgvilla in Wassenaar
 • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
 • Een uurloon van €12,63 per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Een training via Aethon met waardevol certificaat
 • Een parttime bijbaan waarbij jezelf bepaalt wanneer en hoe vaak je werkt
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Kom jij werken bij Aethon en Zorgvilla Oud Clingendael?
Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op het moment dat het jou uitkomt!!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.