Bijbaan thuiszorg

Uurloon € 12,63
Locatie Leiden
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Steek jij graag je handen uit de mouwen om ouderen van de nodige zorg te voorzien? En combineer je dit ook graag met een rooster die aansluit op jouw zorgopleiding? Dit kan in een functie waar je zelf je werktijden bepaalt en een vast aantal uren per maand uitbetaald krijgt. Neem de regie van je carrière in eigen handen en start als flexmedewerker in de thuiszorg.

Ontwikkel jezelf bij Aethon
In de rol als medewerker thuiszorg verleen je hulp aan ouderen thuis. Denk aan werkzaamheden waar je voldoening uithaalt door het helpen van cliënten in hun eigen leefomgeving. Om goed voorbereid aan de slag te gaan bij Florence, volg je via Aethon eerst: De training alledaagse levensverrichting, Transfer en Medicatie Een fascinerende training waarin je leert hoe je het beste mensen moet helpen met de verzorging en het geven van medicatie. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden naar een training voor verpleegtechnische handelingen.

Je komt terecht in het wijkteam van Florence en je wordt in, afhankelijk van je niveau, in één tot drie diensten ingewerkt. Op deze manier maak je kennis met je collega’s, werkzaamheden en de cliënten. Tegelijkertijd verricht je betekenisvol werk door hulp te verlenen aan ouderen in de wijk. Naast onze unieke trainingen en de begeleiding in je werk, word jouw ontwikkeling altijd centraal gesteld. Je krijgt een vast contactpersoon bij Aethon, waarmee je samen leerdoelen bepaalt en toekomstperspectief geeft aan een ambitieuze carrière binnen de zorg. Daarmee is deze bijbaan niet gericht om alleen te kunnen verdienen; maar juist samen het verschil te maken in het verlenen van kwalitatieve zorg aan hulpbehoevenden ouderen en een stevige fundering te leggen voor een schitterende toekomst in de zorg.

Werken in de thuiszorg bij Florence
Aethon verleent kwalitatieve diensten aan haar cliënten, opdrachtgevers en medewerkers. Daarom is het belangrijk dat je affiniteit hebt met zorg gerelateerde werkzaamheden en al enige praktische ervaring hebt opgedaan. Bijvoorbeeld door minimaal zes weken relevante stage die je hebt gelopen, of door (ADL)werkervaring die je hebt opgedaan naast je studie. Herken jij jezelf hier in? Dan kun je snel aan de slag in de wijkteams met ervaren verpleegkundigen, verzorgenden en artsen. Deze teams verlenen naast algemene thuiszorg, ook gespecialiseerde zorg aan bijvoorbeeld ouderen met dementie of met een chronische ziekte. Het verlenen van hulp aan cliënten wordt zelfstandig uitgevoerd door middel van een vooraf opgesteld zorgplan. Je hebt de vrijheid om zelf de zorg zo goed mogelijk in te richten naar de wensen en behoeftes van de cliënten. Hierdoor hou je een hechte band over en maak je elke dag opnieuw het leven van de ouderen in Leiden en omgeving ‘’een stuk beter’’.

Jouw talent

Je bent flexibel en proactief in je werk. Hierdoor kun je goed inspelen op de persoonlijke behoefte van iedere cliënt. Verder heb je al enige ervaring in de zorg door bijvoorbeeld relevante werkervaring of door een afgeronde zorgstage tijdens jouw mbo-v of hbo-zorgopleiding. Heb je nog geen werk/stage-ervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • Een zorg gerelateerde studie volgt op mbo3 in het tweede jaar-, hbo- of wo-niveau
  • Een passie hebt voor de (ouderen)zorg

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw cv. Daarnaast bieden we je:

  • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto uurloon van €12,63
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
  • Een eigen poolmanager
Is dit de ideale baan voor jou?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.