Parttime Medische Ondersteuner GGD

Uurloon € 18,72
Locatie Purmerend
Opleidingsniveau HBO / MBO

Jouw uitdaging

Wil jij graag jouw jouw steentje bijdragen aan het bestrijden van het coronavirus? Vanuit de GGD Zaanstreek Waterland in Purmerend en Assendelft zijn wij opzoek naar Medische ondersteuners. Heb jij ervaring met procesbewaking en ben je daarnaast dé aangewezen persoon als het gaat om begeleiding van collega's? Solliciteer dan nu!

Je hebt een breed takenpakket. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor de ochtendstart en daarbij de telling van alle vaccins, toets je of medewerkers bekwaam zijn m.b.t. tot het volledige vaccinatieproces maar ben je ook vooral bezig met procesbewaking. Een grote verantwoordelijkheid voor deze functie is dus ook erg van belang!

Over de GGD
De Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst (GGD) Zaanstreek-Waterland werkt iedere dag aan een gezonde en veilige omgeving van alle inwoners in de regio. Centraal staat het voorkomen van gezondheidsrisico’s en ziekten, via een gemeenschappelijke aanpak. Bijvoorbeeld door het voorkomen en bestrijden van infectieziekten, het bieden van jeugdgezondheid en het geven van milieu-advies. Dit doen we voor alle zeven gemeenten in de regio: Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad.

Jouw talent

  • Afgeronde opleiding verpleegkundige of zorg (mbo/hbo niveau)
  • Ervaring in procesbewaking en bewaking op hygiëne en kwaliteit
  • Ervaring in het begeleiden en het bekwamen van vaardigheden die van belang zijn voor het vaccinatie proces
  • Flexibel inzetbaar

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband
  • De mogelijkheid om zelf je diensten in te plannen. Lekker flexibel!
  • Een salaris tussen de €14,46 en €21,16 bruto per uur
  • Reiskostenvergoeding (0,19 cent per km) en onregelmatigheidstoeslag
  • Een uitgebreide training zodat je veilig kunt werken

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 17 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.