Parttime baan KCC Woningcorporatie

Uurloon € 14,92
Locatie Roermond
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Krijg jij energie van contact met klanten en ben jij graag dienstverlenend bezig? Ben jij flexibel en ga je uitdagingen niet uit de weg? Word jij het nieuwe visitekaartje van de woningcorporatie in de omgeving van Roermond of Heerlen?

Het is een verantwoordelijke en afwisselende job waar jij zelf flexibel je beschikbaarheid opgeeft. (Minimaal 16 uur per week) In deze functie mag jij laten zien hoe goed jij bent in multitasken en effectief communiceren. Je informeert bij een woningcorporatie huurders over de dienstverlening en geeft advies over uiteenlopende onderwerpen. Reparatieverzoeken, vragen over huurcontracten of mensen helpen met het zoeken naar een woning, niets is jou te veel gevraagd. Huurdersvragen probeer je zoveel mogelijk naar volle tevredenheid tijdens het eerste contact af te handelen.

Samen met je collega’s van het KCC zorg je voor een optimale telefonische bereikbaarheid van de woningcorporatie. Je onderscheidt je door jouw dienstverlenende instelling en stelt de klant altijd centraal. Je hebt een proactieve houding, zowel richting de huurders als de (interne) klant.

De woningcorporatie is open van 08.30 tot 17.00 uur van maandag t/m vrijdag. Op deze dagen kun je minimaal 2 dagen per week worden ingepland.

Jouw talent

• Je bent communicatief sterk en kan oplossingsgericht denken
• Empathie en begripvol zijn voor jou als vanzelfsprekend
• Volg je een hbo- of wo-studie of ben je afgestudeerd op dit niveau (harde eis)
• Ben jij minimaal 16 uur per week beschikbaar

Zonder diploma op hbo- of wo-niveau (of studerende op dit niveau) is het helaas niet mogelijk om op deze functie te solliciteren

Wij bieden jou

• Een minimaal startsalaris van €14,92 per uur
• Een tijdelijk contract met een vast aantal uren per maand
• 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
• Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt!
• Begeleiding van een Pool Manager
Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee.

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.