Bijbaan zorghulp

Uurloon € 12,63
Locatie Wageningen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij jouw steentje bijdragen in de zorg? Heb je echter (nog) geen diploma? Dan zit je bij Aethon aan het goede adres! Via Aethon word jij in stroomversnelling bevoegd en bekwaam gemaakt om in de zorg als Verzorgende aan de slag te gaan. Met als kers op de taart een salaris van €12,63 bruto per uur. Met toeslagen kan dit zelfs oplopen tot €20,20 Daarnaast heb je ook nog zelf de regie in handen over jouw beschikbaarheid. Wil je weten hoe dat mogelijk is? Lees dan nu verder!

Training ADL, Tilliften en Medicatie
Als verzorgende bij Zinzia krijg je de kans om je ervaring in de zorg uit te breiden. Je gaat aan de slag op verschillende afdelingen met complexere doelgroepen, denk hierbij aan NAH, GP en PG afdelingen. Voordat jij deze zorg gaat verlenen bij Zinzia, volg je de training 'Basiszorg & Medicatie'. Daarmee kun jij straks hulp bieden bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Dit is een 4-daagse training waarin jij jezelf gaat ontwikkelen in onder andere de volgende handelingen:

 • Communiceren met de zorgvrager
 • Hulp verlenen bij het aan- en uitkleden
 • Hulp verlenen bij de toiletgang en wassen
 • In- en uit het bed verplaatsen en inzetten van tilliften
 • Medicatie toedienen en aanreiken (bijv. druppels en zalf)
Na de training heb jij jouw certificaat behaald om Verzorgende aan de slag te gaan. Hierna wordt jij in de praktijk tijdens de eerste dienste ingewerkt door een ervaren zorgprofessional. Daarna ben jij ready-to-go om flexibel ingezet te worden als verzorgende op verschillende locaties in en rondom Wageningen, Ede, Renkum en Bemmel.

De helpende hand in de vergrijzing
Je gaat aan de slag bij Vilente of Zinzia. Vilente levert veel verschillende soorten zorg in o.a. gemeente Ede en Wageningen waar jij aan de slag kunt gaan. Met als koers: Zorg voor ouderen van A tot Z. Hiermee speelt Vilente in op de toenemende vergrijzing. Belangrijk is het bieden van een gezellig thuis in de woonzorgcentra met als visie dat ieder mens zichzelf kan blijven. En daar ga jij bij helpen.

Zinzia is een zorgverlener waar ongeveer 600 bewoners wonen op vier verschillende en unieke locaties. Om de bewoners bij Zinzia met volle aandacht en deskundigheid te ondersteunen, zijn er ruim 1200 medewerkers aan het werk verdeeld over de primaire zorg, de ondersteunende diensten en op het expertisecentrum. Daarnaast zijn er ook geweldige helden aan het werk bij Zinzia, de vrijwilligers die met ruim 500 man sterk zijn.

De werktijden zijn tussen 07:00 uur en 23:00 uur. Dit is verdeeld in ochtend-, middag- en avond diensten. Je bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent om te werken. Hierdoor kan je volledig flexibel aan de slag binnen de zorg!

Jouw talent

De best mogelijk zorg verlenen. Dat is niet alleen jouw talent, maar dat is ook waar jouw passie en kracht liggen. Jij krijgt juist energie van het helpen van anderen, het begeleiden bij handelingen en kan goed zelfstandig aan de slag. Heb jij een vraag? Dan wacht je niet af, maar stap jij naar je collega's om die prangende vraag te stellen.
Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat;
 • Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt;
 • Minimaal 8 uur per week beschikbaar bent;
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt;
 • Proactief durft te handelen;
 • Flexibel inzetbaar bent voor ochtend-, avond- en weekenddiensten;
 • Het leuk vindt om op meerdere locaties in o.a. Wageningen, Ede en Renkum te werken (bij voorkeur beschik je over minimaal een rijbewijs B of kan je makkelijk met het OV reizen).

Wij bieden jou

 • Een flexibele parttime baan in de dagdienst
 • Een salaris van €12,63 bruto per uur
 • Een tijdelijk contract met vaste uren die samen met jou worden afgestemd
 • Reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • De flexibiliteit om je eigen diensten in te plannen
 • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
Ga jij samen met ons voor het allerbeste resultaat?

Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. Met onze sterke partner, Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel in de bovengenoemde werkvelden. Samen Professionals stopt daar echter niet, zij gaan nog verder bij de (semi-)overheid.

We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevantie trainingsprogramma's. Op deze manier creëren een duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière. Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.