Bijbaan Thuiszorg

Uurloon € 13,27
Locatie Den Haag
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorgstudie, wil je flexibel werken, goed bijverdienen en heb je passie voor de ouderenzorg? Start dan als verzorgende in Rijswijk, Voorhout en Den Haag en doe direct praktijkervaring op!

Aethon als werkgever biedt jou een gratis opleiding
Bij Aethon maken we onderscheid tussen intramurale zorg (werken in een verpleeghuis of verzorgingstehuis), extramurale zorg (werken in thuiszorg) en de gehandicaptenzorg. Bij WoonZorgcentra Haaglanden zal je gaan werken in de in de thuiszorg waarbij je de cliënten ondersteund in de dagelijkse verzorging. Hier valt te denken aan: helpen wassen, douchen, aankleden, een praatje maken en het toedienen van medicatie en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Hier valt o.a. te denken aan: wondzorg, stomazorg, injecteren, en het verzorgen van een katheter. Je zal werken met dementerende ouderen, waarbij je hen ondersteund in hun eigen leefomgeving.

Voordat je aan het werk gaat in de zorg, leiden we je op zodat je bevoegd en bekwaam bent om zelfstandig aan de slag te gaan in de thuiszorg. Je volgt een training waarbij je wordt klaargestoomd op het gebied van de algemene dagelijkse levensverrichtingen, hoe je moet werken met tilliften en krijg je ook een training over medicatie. Na het afronden van deze training behaal je een certificaat en mag jij aan de slag bij WoonZorgcentra Haaglanden.

Jouw talent

Je helpt graag mensen, je kunt goed zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen en durft je grenzen aan te geven. En verder:
♥ Volg je een niveau 3 zorgopleiding of hoger (of hebt deze afgerond)
♥ Ben je een reislustig type dat zich snel thuis bij verschillende cliënten en huishoudens
♥ Heb je affiniteit met de ouderenzorg
♥ Ben je beschikbaar voor een samen afgesproken aantal uren per maand
♥ Heb je een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
♥ Ben je afwisselend beschikbaar doordeweeks en in het weekend ('s morgens en/of 's avonds)

Wij bieden jou

Een bijbaan waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je toekomstige loopbaan in de (thuis)zorg. Zo bieden we je naast onderstaande voorwaarden ook de mogelijkheid aan om ervaring op te doen bij andere zorginstellingen. Daarnaast krijg je:
♥ Een tijdelijk dienstverband bij Aethon met een vast aantal uren per maand
♥ Een salaris van €13,27 per uur
♥ 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
♥ Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
♥ De flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer je werkt
♥ Een eigen poolmanager

Is dit de ideale bijbaan voor jou?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.