Bijbaan verzorgende

Uurloon € 13,27
Locatie Zoetermeer
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Vind jij het prettig om zelfstandig te werken en tegelijkertijd ouderen te helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen? Dan is het werken bij Variantzorg een mooie uitdaging voor jou. Je komt te werken in de thuiszorg en kunt zelf aangeven wanneer je wilt werken in de regio van Zoetermeer, Gouda, Berkel en Rodenrijs en Nieuwerkerk aan den IJssel. Het is erg leerzaam werk, waarin je veel betekent voor ouderen die thuis hulp nodig hebben!

Trainingen
Je hebt al de nodige kennis van de zorg, maar Aethon helpt je nog eens extra om goed voorbereid aan de slag te gaan in de thuiszorg bij onze opdrachtgever Variant Zorg. In deze bijbaan in de start je met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een interessante training waarin je je bezig houdt met bepaalde verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Hierbij valt te denken aan ADL, medicatie toedienen, bloedsuiker prikken, insuline spuiten, wondzorg, stomazorg: colonstoma, urostoma, catheterzorg en subcutaan injecteren. Na deze training krijg je 3 inwerkdiensten en ga je in het wijkteam aan de slag. Zo maak je op een goede manier kennis met je collega’s, de cliënten en je werkzaamheden.

Werken in de thuiszorg bij Variant Zorg als zorghulp
Het is belangrijk dat je voor deze bijbaan in de thuiszorg bij Variant Zorg al enige praktische ervaring hebt opgedaan in de zorg. Bijvoorbeeld door een zorgstage die je hebt gelopen, of door werkervaring in de zorg die je al hebt opgedaan tijdens je studie. Met je kennis en ervaring ga je aan het werk in de thuiszorg in Zoetermeer/Gouda. Je gaat werken in een leuk team waarin je samen met ervaren verpleegkundigen, verzorgenden en artsen thuiszorg verleent aan ouderen in de wijk. Je bent onderdeel van het team, maar je bezoekt jouw cliënten zelfstandig. Je helpt cliënten op basis van een vooraf opgesteld zorgplan. Zorg op maat waar een cliënt het beste mee geholpen is. Je hebt de vrijheid om zelf de zorg zo goed mogelijk in te regelen. Dit geeft je veel voldoening in je werk en je kunt zo echt veel betekenen voor ouderen in de wijk. Mooi toch?

Jouw diensttijden liggen tussen 07:00 uur 's morgens en 23:00 uur 's avonds.

Jouw talent

Je kunt goed zelfstandig werken, maar je maakt ook graag deel uit van een team. Verder heb je al enige ervaring in de zorg door bijvoorbeeld eerder werk of door een afgeronde zorgstage tijdens jouw mbo-v of hbo-zorgopleiding. Heb je nog geen werk/stage-ervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Een zorggerelateerde studie volgt (of hebt afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding.
 • Een passie hebt voor de (ouderen)zorg

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw CV. Daarnaast bieden we je:

 • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €13,27
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een eigen poolmanager
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
  Is dit de ideale bijbaan voor jou?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Susanne Planellas Gómez. Je kunt haar bereiken via susanne.planellasgomez@aethon.nl of telefonisch via 06-51489569 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.