Bijbaan verzorgende NAH

Uurloon € 12,63
Locatie 'S-Gravenhage
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben je opzoek naar een flexibele en betekenisvolle baan als zorgverlener waarin je dankbaar werk verricht en goed verdient? Een leuke en leerzame baan die je de mogelijkheid biedt om goed om andere verplichtingen heen te kunnen plannen. Wordt de CEO van jouw carrière in de zorg en zet deze in versnelling. Spreekt dit jou aan? Dan is parttime verzorgende bij mensen met een niet aangeboren hersenletsel echt iets voor jou.

Aethon als werkgever biedt jou een gratis opleiding
Bij Aethon maken we onderscheid tussen intramurale zorg (werken in een verpleeghuis of verzorgingstehuis), extramurale zorg (werken in de thuiszorg) en de gehandicaptenzorg. Bij WoonZorgcentra Haaglanden zal je gaan werken in de in de intramurale zorg waarbij je de cliënten ondersteunt bij de dagelijkse verzorging. Hier valt te denken aan: helpen wassen, douchen, aankleden, een praatje maken en het toedienen van medicatie. Je zal werken met mensen met een niet aangeboren hersenletsel.

Voordat je aan het werk gaat in de zorg, leiden we je op zodat je bevoegd en bekwaam bent om zelfstandig aan de slag te gaan in de thuiszorg. Je volgt een training waarbij je wordt klaargestoomd op het gebied van de algemene dagelijkse levensverrichtingen, hoe je moet werken met tilliften en krijg je ook een training over medicatie. Na het afronden van deze training behaal je een certificaat en mag jij aan de slag bij WoonZorgcentra Haaglanden.

De doelgroep
Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) is een verzamelnaam voor alle letsels aan de hersenen die ontstaan zijn na de geboorte. De zorg, behandelingen en begeleiding voor mensen met NAH zijn erop gericht dat de bewoners zoveel mogelijk zelf de regie kunnen houden.

Jouw talent

Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maar je maakt ook graag deel uit van een leuk team. Verder heb je al enige ervaring in de zorg door bijvoorbeeld eerder werk of door een afgeronde zorgstage tijdens jouw mbo-v of hbo-zorgopleiding. Heb je nog geen werk/stage-ervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • Een zorg gerelateerde studie volgt (of hebt afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal vanaf het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding.
  • Een passie hebt voor de (ouderen)zorg

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw CV. Daarnaast bieden we je:

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto uurloon van €12,63
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
  • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Is dit de ideale bijbaan voor jou?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.