Bijbaan Zorghulp

Uurloon € 12,63
Locatie De Bilt
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij opzoek naar een waardevolle (bij)baan in de thuiszorg? Wil je hulpbehoevende ouderen zolang mogelijk thuis laten wonen? Dan ben je bij Aethon aan het juiste adres! Bij deze (bij)baan ga jij op flexibele basis aan de slag bij Santé Partners in de thuiszorg in Nieuwegein, Bilthoven, De Bilt en Houten.

Wat ga je doen als verzorgende?
Als verpleeghulp in de thuiszorg ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en helpen van ouderen die nog graag thuis wonen, maar enkele ondersteuning nodig hebben. Je gaat de ouderen helpen bij de dagelijkse handelingen zoals het wassen, douchen, aan- en uitkleden. Daarnaast ga jij ook werken met medicatie. Je krijgt van ons trainingen aangeboden, waarin jij al deze handelingen gaat leren. Na het volgen en voldoende afronden van de training, ben jij bevoegd en bekwaam om bij ons aan het werk te gaan. Je komt te werken in een hecht team, dat klaarstaat om al jouw vragen te beantwoorden!

Thuiszorgorganisatie Santé Partners
Je komt te werken bij thuiszorgorganisatie Santé Partners, gelegen in Veenendaal. Je wordt gekoppeld aan één van de vijf wijkteams van Santé Partners Veenendaal, dit is jouw vaste team met vaste cliënten. Het kan wel voorkomen dat je een keer een dienst moet werken binnen een ander wijkteam. Je krijgt dan ook te maken met nieuwe cliënten en andere soorten zorg. Hier sta jij dan ook open voor. In de wijk ga je voornamelijk in de ochtend en avonden aan het werk, omdat er op deze momenten de meeste zorg wordt gevraagd van de cliënten. Om je diensten heen heb jij genoeg tijd voor je studie en andere leuke activiteiten zoals sporten en afspreken met vrienden. Werken in de thuiszorg is een veelzijdige bijbaan, die je makkelijk kan combineren met andere activiteiten!

Santé Partners biedt ondersteuning en zorg als dat nodig is in elke levensfase en we stimuleren daarbinnen maximale regie door de cliënt en zijn omgeving. Zij doen dit thuis of dichtbij in de wijk. Santhé Partners kijkt met een open blik naar wat écht nodig is. Van het voorkomen of groter worden van problemen tot welzijn, ondersteuning en gespecialiseerde zorg tot aan wonen in één van de woonvormen. Zo helpen zij zoveel mogelijk mensen én dragen bij aan het toegankelijk en betaalbaar houden van ondersteuning en zorg

De afstand tussen woningen van cliënten is altijd goed overbrugbaar. Eigen vervoer is daarom belangrijk.

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

 • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €13,27
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een eigen poolmanager
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.