Parttime zorgverlener

Uurloon € 12,63
Locatie Doorn
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorgstudie en wil je direct veel betekenen voor ouderen die hulp nodig hebben? Dan is deze functie als zorgondersteuner bij Pro Senectute in Doorn jouw bijbaan!

Een korte training voordat je start
Voordat je bij Pro Senectute aan de slag gaat, volg je via ons eerst de training Basiszorg & Medicatie. Zo kun je ouderen direct de hulp bieden waaraan zij behoefte hebben. In je werk beteken je iedere dag veel voor ouderen. Tijdens jouw diensten ondersteun je cliënten met alle dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan het aan- en uitkleden, het wassen/douchen, aan het helpen als zij naar de wc moeten en aan hulp bij het in en uit bed gaan. Ook mag jij zelf de medicatie toedienen bij de cliënten.

Stichting Pro Senectute: Oud worden met gelijkgestemden
Het bijzondere van Pro senectute is dat de bewoners met gelijkgestemden samen wonen. Zij vinden elkaar in vergelijkbare en herkenbare achtergronden en dat voelt vertrouwd. Het is een woonzorgcentrum in een groene omgeving op de Utrechtse Heuvelrug. Pro Senectute biedt verschillende vormen van zorg en ondersteuning aan de bewoners. Samen met jouw collega’s en de cliënt bepaal jij de mate van zorgverlening waaraan een bewoner behoefte heeft. Om je een gevoel te geven: in de 56 ruime appartementen wonen oudere cliënten die 24 uur per dag zorg of verpleging ontvangen, volledig afgestemd op de persoonlijke situatie. En er worden ouderen verzorgd met een vorm van dementie.

Goed om te weten: Pro Senectute in Doorn is goed bereikbaar met de fiets, scooter, auto of met het openbaar vervoer vanuit Utrecht. Wel zo prettig! Je ochtenddiensten beginnen om 06:45 uur. Avonddiensten duren tot 23:00 uur.

Jouw talent

Je bent geduldig en je kunt je goed inleven in ouderen. Ook ben je een ster in communiceren met de doelgroep en stel je jezelf proactief op om ouderen de beste zorg te geven. Dit met respect voor wat zij belangrijk vinden in hun leven. Je staat stevig in je schoenen en je denkt met de ouderen mee. Daarnaast:

  • volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding (ADL stage afgerond).
  • vinden we het super leuk als jij openstaat om jezelf door te ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uur per maand. Dit betekent dat je gegarandeerd elke maand salaris ontvangt. Ook krijg je van ons:

  • De vrijheid om zelf jouw beschikbaarheid in te vullen (precies op de tijden en dagen dat het jou uitkomt)
  • Een bruto uurloon van €12,63
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • Een waardevol certificaat Basiszorg & Medicatie
  • Een eigen poolmanager
  • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Kom jij werken bij Aethon?
Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op het moment dat het jou uitkomt!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.