Parttime zorghulp

Uurloon € 12,63
Locatie Bilthoven
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg je een zorgstudie en wil je in een leuke bijbaan ervaring opdoen in de praktijk? Lijkt daarnaast het werken in de ouderenzorg in de regio Utrecht je interessant? Start dan als parttime zorgmedewerker bij Huize het Oosten in Bilthoven!

Een korte training voordat je start
We vinden het belangrijk dat je goed voorbereid bij onze opdrachtgever Huize het Oosten aan de slag gaat. Daarom volg je via ons eerst de training Basiszorg & Medicatie. Daarna ga je aan het werk bij Huize het Oosten. In je werk beteken je iedere dag veel voor ouderen. Tijdens jouw diensten ondersteun je cliënten met alle dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan het aan- en uitkleden, het wassen, aan hen helpen als zij naar de wc moeten en aan hulp bij het in en uit bed gaan. Maar je reikt de cliënten ook de medicatie aan die zij nodig hebben. Heel afwisselend dus. In je werk gebruik je regelmatig actieve en passieve tilliften of een glijzeil. Zo blijf je lekker in beweging.

Huize het Oosten: Een leefgemeenschap midden in en in verbinding met de maatschappij
Huize het Oosten is een organisatie met een bijzondere identiteit. Een vrijmetselaarsgemeenschap en een prettige leef- en woonomgeving voor senioren. Bewoners kunnen, als zij dit willen, gebruik maken van uitgebreide zorgmogelijkheden. Het woon-zorgcentrum ligt in een fraai aangelegd park in Bilthoven. Huize het Oosten biedt verschillende vormen van zorg en ondersteuning aan de bewoners. Samen met jouw collega’s en de cliënt bepaal jij de mate van zorgverlening waaraan een bewoner behoefte heeft.

In de ochtenddiensten begin je om 06:45 uur. Avonddiensten duren tot 23:00 uur. De locatie is goed bereikbaar met de fiets, scooter, auto of met het openbaar vervoer. Met het openbaar vervoer ben je bijvoorbeeld vanaf Station Utrecht CS in een kwartiertje op je werk. Wel zo prettig!

Jouw talent

Je wilt ouderen helpen zo veel mogelijk uit het leven te halen. Je kunt je dan ook goed inleven in deze cliënten. Ook ben je een ster in communiceren met de doelgroep en stel je jezelf proactief op om deze doelgroep te voorzien van de beste zorg. Je staat stevig in je schoenen, je bent geduldig, neemt graag initiatief, maar je geeft ook duidelijk grenzen aan. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • een zorggerelateerde opleiding volgt (of hebt afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding.
  • openstaat om jezelf door te ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uur per maand. Dit betekent dat je gegarandeerd elke maand salaris ontvangt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij goed functioneren door te ontwikkelen. In dat geval ga jij je verder verdiepen in Verpleegtechnische Vaardigheden. Ook krijg je van ons:

  • Een training via Aethon met een waardevol certificaat
  • Een uurloon van €12,63 per uur
  • Een parttime bijbaan waarbij je zelf bepaalt wanneer en hoe vaak je werkt
  • De kans om ervaring op te doen bij een thuiszorgorganisatie met zorg op maat
  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Een eigen poolmanager
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters neemt contact met je op.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.