Bijbaan in de zorg

Uurloon € 12,63
Locatie Amersfoort
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ken je dat? Je bent begonnen met een zorgstudie en vindt alle stof ontzettend interessant, maar zou ook graag wat praktijk ervaring willen op doen? Bij Aethon en haar opdrachtgevers is het mogelijk om tijdens je studie al werkervaring op te doen! Je gaat aan de slag in de ouderenzorg en ondersteunt cliënten bij de ADL-zorg. Een waardevolle en flexibele parttime baan.

Werken aan jouw ontwikkeling
Voordat je aan de slag gaat bij een van de opdrachtgevers van Aethon, volg je de training "basiszorg en medicatie". Tijdens deze training leer jij ouderen te ondersteunen bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL), hoe jij hier tilliften bij inzet en bepaalde medicatie moet toedienen/aanreiken. Na de training, loop je tijdens drie diensten bij de zorginstelling mee met een ervaren zorgprofessional. Om er zeker van te zijn jij straks bekwaam en bevoegd bent om deze handelingen uit te voeren, worden de handelingen ook afgetekend.

De Koperhorst: Het warme gevoel van thuis!
De Koperhorst in Amersfoort is een organisatie die verschillende vormen zorg en wonen aanbiedt aan ouderen. ‘Leefplezier’ voor de cliënten staat daarin centraal. In het woonzorgcentrum verblijven ouderen meestal langdurig, omdat zelfstandig thuis wonen niet meer kan. Cliënten worden ondersteund met behandeling, verpleging, zorg en begeleiding in een prettige woonomgeving. Samen met jouw collega’s bepaal jij de mate van zorgverlening per cliënt. Om je een gevoel te geven: binnen De Koperhorst zijn vier etages met op iedere etage tien appartementen voor bewoners. Elke etage heeft een vast team medewerkers dat 24 uur per dag zorg verleent. Ook zijn er zeven woongroepen, waarin ouderen met een vorm van dementie verpleegd en verzorgd worden.

Goed om te weten: met het openbaar vervoer ben je in ongeveer 45 minuten vanuit bijvoorbeeld Utrecht of Hilversum op je werk bij De Koperhorst.

Jouw talent

Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen verschillende cliënten. Je vindt het belangrijk om iets te betekenen voor oudere, kwetsbare mensen en hen te helpen nog het maximale uit het leven te halen. Jouw affiniteit met de doelgroep is dus echt aantoonbaar. Ook kun je goed zelfstandig werken en je staat stevig in je schoenen. En verder:

 • Heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
 • Volg je een zorggerelateerde studie op minimaal mbo niveau 3 en zit je minimaal in het 2e jaar

Wij bieden jou

 • Een salaris van €12,63 bruto per uur
 • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Je werkt zelfstandig. Dit geeft je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en praktijkervaring
 • Je verrijkt je cv met relevante werkervaring; je vindt sneller een goede baan na je studie
 • Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je werkt, ook tijdens tentamen- of stageperiodes
 • Een eigen poolmanager
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.