Bijbaan verzorgende

Uurloon € 12,63
Locatie Zwijndrecht
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Een bijbaan in de zorg zonder diploma's op zak? Dat kan! Bij Aethon krijg je een training en bijbehorend certificaat. Met dit certificaat op zak kan je bij onze opdrachtgever Swinhove Groep aan de slag als zorgondersteuner. De ideale mogelijkheid om jouw theoretische kennis vanuit je opleiding om te zetten in praktijkervaring!

Aethon als werkgever biedt jou een gratis opleiding
Bij Aethon maken we onderscheid tussen intramurale zorg (werken in een verpleeghuis of verzorgingstehuis), extramurale zorg (werken in de thuiszorg) en de gehandicaptenzorg. Bij De Swinhove Groep zal je gaan werken in de thuiszorg waarbij je de cliënten ondersteunt bij de dagelijkse verzorging. Hier valt te denken aan: helpen wassen, douchen, aankleden, een praatje maken en het toedienen van medicatie.

Voordat je aan het werk gaat in de zorg, leiden we je op zodat je bevoegd en bekwaam bent om zelfstandig aan de slag te gaan in de thuiszorg. Je volgt een training waarbij je wordt klaargestoomd op het gebied van de algemene dagelijkse levensverrichtingen, hoe je moet werken met tilliften en krijg je ook een training over medicatie. Na het afronden van deze training behaal je een certificaat en mag jij aan de slag bij De Swinhove Groep!

Swinhove Groep in Zwijndrecht
Swinhove kent vijf locaties in Zwijndrecht. Hier verblijven gezamenlijk zo'n 400 cliënten die hier wonen of revalideren. Een belangrijk onderdeel van de organisatie is dat zij streven om goed en open samen te werken met de naasten van cliënten. Hierdoor kunnen cliënten zolang en zoveel mogelijk het leven leiden dat zij wensen. Om dit te bereiken is het van belang dat jij goed kan communiceren en samenwerken met je collega's (verpleegkundigen, helpende en verzorgende IG).

De locaties zijn zeer goed bereikbaar vanuit Dordrecht (15 minuten) en Rotterdam (25 minuten) met het openbaar vervoer. Ideaal dus als jij niet beschikt over eigen vervoer!

Jouw talent

Jij hebt een warme persoonlijkheid met respect en integriteit voor de cliënten en hun familie. Iemand die persoonsgerichte zorg hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast is het ook belangrijk dat:

 • Jij minimaal een mbo niveau 3 zorgopleiding volgt
 • Oplossingsgericht ingesteld bent
 • Proactief en resultaatgericht werkt

Wij bieden jou

 • Een salaris van €12,63 bruto per uur
 • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Je werkt zelfstandig. Dit geeft je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en praktijkervaring
 • Je verrijkt je cv met relevante werkervaring; je vindt sneller een goede baan na je studie
 • Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je werkt, ook tijdens tentamen- of stageperiodes
 • Een eigen poolmanager
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.