Bijbaan KCC medewerker

Uurloon € 14,00
Locatie Tilburg
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Als parttime klantcontactmedewerker bij een gemeente ben jij het eerste aanspreekpunt voor burgers. Met jouw vlotte babbel, help je burgers met vragen als: "Hoe kan ik de geboorte van mijn kind registeren?" of "Kan er voor mij een grotere kliko geregeld worden?" Ook kan je klachten/opmerkingen binnen krijgen. Als eerste aanspreekpunt zorg jij er altijd voor dat de vraagsteller tevreden gesteld is en dat je de nodige acties op touw zet om te komen tot een oplossing.
Ieder telefoontje is weer een verrassing. Dat zorgt voor een leuke afwisseling tijdens jou werk. Je bent dus een echte dienstverlener die de burger altijd voorop stelt en leert in deze functie effectief te communiceren.

We hebben verschillende functies met verschillende mogelijkheden, in de omgeving van Tilburg en Breda!

Jouw talent

Jij bent communicatief sterk. Je staat tenslotte heel de dag in contact met burgers. Eerdere klantcontactwerkzaamheden zijn dan zeer welkom, maar zeker niet een must. Daarnaast:

 • Ben je enthousiast en representatief
 • Volg je een hbo- of wo-studie of bent afgestudeerd op dit niveau
 • +- 16 uur per week beschikbaar. (Alleen inval diensten is ook mogelijk, voor minder uur)
  Zonder hbo/wo opleiding, of studerende op dit niveau, is het niet mogelijk om op deze functie te reageren

Wij bieden jou

 • Een bruto salaris vanaf €14,00 p.u.
 • 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt!
 • Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen.
 • Het is een waardevolle bijbaan, waarin je echt iets voor iemand kan betekenen!
Jouw werktijden zijn flexibel tussen maandag en vrijdag van 8:30 tot 17:00

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 17 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.