Bijbaan pedagogisch medewerker

Uurloon € 14,03
Locatie Zutphen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Zit jij in het derde of vierde jaar van je hbo-opleiding of ben je afgestudeerd? Wil je een goedbetaalde flexibele bijbaan? Vind je het leuk om met kinderen te werken en tegelijkertijd waardevolle praktijkervaring op te doen? Dan is een bijbaan als pedagogisch medewerker bij een kinderdagverblijf (KDV) en buitenschoolse opvang (BSO) in en rondom Zutphen iets voor jou!

Een combinatie van KDV en BSO!
Je zal tijdens je werkzaamheden te maken krijgen met het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. In een KDV ga je aan de slag met kinderen van 0-4 jaar. Als pedagogisch medewerker laat je de kinderen in hun eigen tempo de wereld ontdekken. Je koestert en knuffelt, neemt de tijd voor vragen en verhalen en uiteraard kijk je naar de ontwikkeling van de kinderen. Ook organiseer je binnen en buiten leuke activiteiten.

Als pedagogisch medewerker bij een BSO haal je de kinderen van 4 tot 13 jaar op bij school en brengt ze naar de BSO. Daar bied je ze een fijne, gezellige, vertrouwde omgeving. Het ene moment help je Sacha met haar tekening en even later geef je Bas een high five omdat zijn legpuzzel af is. De activiteiten die worden aangeboden staan bij de BSO in het teken van de ontwikkeling van de kinderen. De BSO vindt plaats na schooltijd of in schoolvakanties.

Waar ga je precies werken?
De kindcentra van Archipel bieden een rijke en duurzame leer- en ontwikkelomgeving waardoor kinderen van 0-13 een solide basis kunnen ontwikkelen voor de rest van hun leven. Bij de kindcent gaat bijzondere aandacht uit naar persoonsvorming (naast socialisatie en kwalificatie). Daarnaast heeft Stichting Archipel gezamenlijke kernwaarden en uitgangspunten richting de kinderen:

 • Kinderen verschillen in capaciteiten, ontwikkeltempo en leerstijl. Wij hebben hoge verwachtingen van ieder kind.
 • Zij bieden een uitdagende, innovatieve pedagogische leeromgeving , die noodzakelijk is voor het ontwikkelsucces van alle kinderen.
 • Zij stimuleren kinderen zo vroeg mogelijk zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor hun ontwikkeling en resultaten.
 • Zij streven ernaar dat kinderen bij ons gevoelens ervaren van competentie (ik kan het) en autonomie (ik mag het zelf doen en zelf ontdekken).
Je komt in dienst bij Aethon en haalt via ons een waardevol certificaat Kinderopvang. In de praktijk werk je op één of een beperkt aantal locaties in Zupthen. Afhankelijk van je beschikbaarheid en wensen kijken we gezamenlijk waar je gaat werken. De locaties zijn allemaal goed te bereiken vanuit steden als Apeldoorn, Arnhem en Deventer.

Jouw talent

Jij vindt jouw eigen ontwikkeling belangrijk en werkt hier dan ook graag aan. Ook heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en je bent sociaal vaardig. Daarnaast ben je minimaal 18 jaar en voldoe je aan één van de drie kwalificatie eisen:

 • Je bent 3e jaars hbo-student en in het bezit van minimaal 120 studiepunten
 • Je bent 4e jaars hbo-student en in het bezit van minimaal 180 studiepunten
 • Je bent 4e jaars hbo-student met minder dan 180 studiepunten, maar met een overgangsbewijs naar het 4e jaar
Bij twijfel kan je de studiecheck doen op https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Wij bieden jou

 • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een salaris tussen €14,03 & €14,37 bruto p/u.
 • 8,33% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Vergoeding van onkosten, zoals je VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en je inschrijving in het Personenregister Kinderopvang
 • Een startcursus en meerdere cursussen in de toekomst
Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.