Bijbaan Verpleeghulp

Uurloon € 12,05
Locatie Haarlem
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ken je dat? Je bent begonnen met een zorgstudie en vindt alle stof ontzettend interessant, maar zou ook graag wat praktijk ervaring willen op doen? Bij Aethon en haar opdrachtgevers is het mogelijk om tijdens je studie al werkervaring op te doen! Je gaat aan de slag in de gehandicaptenzorg en ondersteunt cliënten bij de ADL-zorg. Een waardevolle en flexibele parttime baan.

Werken als ADL-assistent
Via Aethon kun jij aan de slag als ADL-assistent in de gehandicaptenzorg in de regio Haarlem en/of Velsen. Je verleent hulp op oproep aan cliënten met een lichamelijke beperking. De cliënten geven namelijk zelf aan via een alarm-intercomsysteem dat zij behoefte hebben aan ondersteuning bij de alledaagse levensverrichtingen. Je ondersteunt de cliënten bijvoorbeeld bij:

 • Aan- en uitkleden
 • Aantrekken van steunkousen
 • Toiletgang en wassen
 • In- en uit het bed verplaatsen en inzetten van tilliften
Heel diverse taken die het mogelijk maken dat jouw cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen leven!

Flexibel werken in de zorg
Je komt te werken bij het project in Haarlem. De vestiging is met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Beverwijk, Hoofddorp en Ijmuiden. De ochtenddiensten starten om 07.00 uur en avonddiensten eindigen om 23.30 uur.

Jouw talent

Je zet je graag in voor het welzijn van cliënten met een lichamelijke beperking. Je bent empathisch, waardoor je jezelf goed kan inleven in de cliënt. Je bent geduldig en stelt jezelf proactief op om de cliënten te voorzien van de beste zorg. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je volgt een zorgstudie op MBO niveau 3/4, HBO of WO of je bent afgestudeerd. Denk aan studies, zoals Verzorgende IG, Verpleegkunde, Geneeskunde, Fysiotherapie, Medische Hulpverlening etc.
 • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar

Wij bieden jou

 • Een bruto uurloon van €12,05
 • Toeslagen die oplopen tot wel 160%. Je kunt dus per uur tot €19 verdienen!
 • 8,33% vakantiegeld en ook nog eens reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app, wel zo handig!
 • Een tijdelijk contract voor een vast aantal uren per maand
 • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt om te assisteren in de zorg?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsapp)

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.