Parttime Helpende Plus

Uurloon € 12,63
Locatie Amsterdam
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Heb jij een helpende (plus) diploma op zak en wil jij graag flexibel werken? Op zoek naar een afwisselende werkomgeving om bij verschillende instellingen ervaring op te doen? Kom dan werken bij Aethon als parttime helpende in de ouderenzorg, thuiszorg of gehandicaptenzorg.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Helpende (Plus) in een of meerdere wijkteams of verpleeg- en verzorgingstehuizen in de regio Amsterdam en/of Amstelveen. Je ondersteunt de cliënten bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen, zoals wassen, aan- en uitkleden, medicatie en eten en drinken. Samen met een team van verzorgenden en verpleegkundigen lever jij de best mogelijke zorg. De routes in de wijkverpleging leg je af met de fiets of scooter.

Werktijden
De werktijden vallen tussen 07.00 - 23.00 uur. Je geeft zelf in de My Aethon app aan welke dagen jij beschikbaar bent. Dit mogen andere dagen en tijden zijn per week. Hierdoor is het goed te combineren met eventueel een andere baan, sport en hobby's. Vervolgens maakt de planner de match tussen jouw beschikbaarheid en openstaande diensten van een zorginstelling. In de app zie jij een overzicht van de geplande diensten terug. Zo weet je precies waar en wanneer je verwacht wordt.

Jouw talent

Je hebt een diploma helpende (plus) zorg en welzijn niveau 2 op zak. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt werkervaring opgedaan met ADL-handelingen en medicatie toedienen/aanreiken
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar
  • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam/Amstelveen of bent bereid om hiernaar toe te reizen

Wij bieden jou

  • Een bruto uurloon vanaf €12,63. Afhankelijk van jouw werkervaring kan dit hoger zijn.
  • Toeslagen die oplopen tot wel 160%!
  • 8,33% vakantiegeld en ook nog eens reiskostenvergoeding
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf jouw beschikbaarheid in te vullen in de Aethon app, wel zo handig!
  • Een tijdelijk contract voor een vast aantal uren per maand
  • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt om te assisteren in de zorg? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsapp)

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.