Parttime Verzorgende IG

Uurloon € 13,27
Locatie Amsterdam
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij gediplomeerd Verzorgende IG en op zoek naar een afwisselende werkomgeving om bij verschillende instellingen ervaring op te doen? Kom dan werken bij Aethon als parttime verzorgende.

Werken aan jouw eigen ontwikkeling
Werken bij Aethon en onze opdrachtgevers betekent dat jij jezelf kan ontwikkelen op het vakgebied waarin je bent afgestudeerd. Je bent zelf in staat om de volgende handelingen te verrichten: (o.a. in- en uit bed halen van cliënten, wassen, omkleden, het gebruik van tilliften, toedienen van medicatie, zwachtelen, subcutaan injecteren en stomazorg). Er zijn mogelijkheden om in de thuiszorg te werken, maar ook in verpleeg- en verzorgingstehuizen. Je wordt flexibel ingezet in de regio Amsterdam en/of Amstelveen.

Door de ruime hoeveelheid teams/locaties is er altijd wel een plek beschikbaar die aansluit op je (flexibele) agenda en past binnen jouw reismogelijkheden. De diensten zijn voornamelijk 's morgens (vanaf 07:00 uur).

Jouw talent

Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen verschillende cliënten. Je vindt het belangrijk om iets te betekenen voor oudere, kwetsbare mensen en hen te helpen nog het maximale uit het leven te halen. Jouw affiniteit met de doelgroep is dus echt aantoonbaar. Ook kun je goed zelfstandig werken en je staat stevig in je schoenen. En verder:

  • Ben je in bezit van een diploma Verzorgende IG
  • Je bent flexibel inzetbaar voor ochtend-, avond- en weekenddiensten
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar
  • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam of bent bereid hiernaar toe te reizen

Wij bieden jou

Flexibiliteit om zelf jouw uren in te delen via onze app! Daarnaast bieden we jou:

  • Een bruto uurloon van minimaal €14,06 tot €20,19. Dit kan met toeslagen oplopen van €22,49 tot €32,30. Afhankelijk van jouw ervaring!
  • 8,33% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
  • Een tijdelijk dienstverband
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een full-time contract
  • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
Heb jij interesse in deze flexibele functie?
Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op het moment dat het jou uitkomt!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsapp).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 17 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.