Bijbaan Zorghulp

Uurloon € 13,27
Locatie Amsterdam
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Werken in de zorg terwijl je nog studeert? Hoe, vraag je je af? Via Aethon word jij namelijk in stroomversnelling bevoegd en bekwaam gemaakt om in de zorg als Verzorgende aan de slag te gaan. Als kers op de taart verdien je ook nog eens €13,27 bruto per uur én heb jij zelf de regie in handen over jouw beschikbaarheid.Benieuwd naar wat dit inhoudt? Lees dan snel verder!

Werken aan jouw eigen ontwikkeling
Voordat je de ouderenzorg in gaat als verpleeghulp in Amsterdam/Amstelveen volg je de training 'Verpleegtechnische Vaardigheden'. Daarmee kun jij straks hulp bieden bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en verpleegtechnische handelingen. Dit is een 4-daagse training waarin jij jezelf gaat ontwikkelen in de volgende handelingen:

 • Medicatie toedienen en aanreiken
 • Subcutaan injecteren
 • Polsslag en tensie meten
 • Bloedsuiker prikken en tensie meten
 • Blaasspoelen
 • Katheter-, stoma- en wondzorg
Flexwerken in de zorg als zorghulp
Na de training heb jij jouw certificaat behaald om als Verzorgende op niveau 3 aan de slag te gaan. Hierna word jij in de praktijk tijdens de eerste diensten ingewerkt door een ervaren zorgprofessional. Daarna ben jij ready-to-go om flexibel ingezet te worden als helpende in de regio Amsterdam/Amstelveen bij verschillende wijkteams in de buurt. Zo leer jij verschillende doelgroepen kennen. Je gaat aan de slag in de thuiszorg/wijkverpleging, maar ook de verpleeg- en verzorgingstehuizen. Je maakt kennis met de psychogeriatrische zorg, somatiek en revalidatie.

Beschikbaarheid en diensten
Jouw werktijden zijn tussen 07.00 - 23.00 uur. Je geeft zelf in de My Aethon app aan welke dagen jij beschikbaar bent. Dit mogen andere dagen en tijden zijn per week. Hierdoor is het goed te combineren met jouw studie, sport en hobby's. Vervolgens maakt de planner de match tussen jouw beschikbaarheid en openstaande diensten van een zorginstelling.

Jouw talent

Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen verschillende cliënten. Je wil graag wat voor oudere, kwetsbare mensen betekenen en hen helpen om nog het maximale uit hun leven te halen. Het is aantoonbaar dat je affiniteit met deze doelgroep hebt. Ook sta je sterk in je schoenen en vind je het leuk om zelfstandig te werken. En verder:

 • Heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
 • Volg je een zorg/maatschappelijke studie op wo/hbo/mbo niveau? Of heb je dit afgerond. Denk aan studies, zoals Geneeskunde, Verpleegkunde, Fysiotherapie, Psychologie of Biomedische Wetenschappen.

Wij bieden jou

 • Een bruto uurloon van €13,27
 • Toeslagen die oplopen tot wel 160%. Je kunt dus per uur tot €21,23 verdienen!
 • 8,33% vakantiegeld en ook nog eens reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app, wel zo handig!
 • Een tijdelijk contract voor een vast aantal uren per maand
 • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt om te assisteren in de zorg? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsapp)

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.