Bijbaan Verpleeghulp

Uurloon € 12,63
Locatie Amstelveen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorgopleiding, zoals Geneeskunde, Verpleegkunde of Fysiotherapie? Ben jij daarnaast op zoek naar een leerzame, uitdagende en flexibele baan in de zorg? Via Aethon word jij in stroomversnelling bevoegd en bekwaam gemaakt om in de zorg als helpende aan de slag te gaan. Met als kers op de taart een salaris van €12,63 bruto per uur. Met toeslagen kan dit zelfs oplopen tot €20,20. Wil je weten hoe dat mogelijk is? Lees dan nu verder!

Training ADL, Tilliften en Medicatie
Voordat je aan de slag gaat in de wijkteams in de thuiszorg in Amsterdam en/of Amstelveen volg je de training 'Basiszorg & Medicatie'. Tijdens deze training word jij bevoegd en bekwaam gemaakt om de cliënten te helpen bij de verzorging:

 • Communiceren met de zorgvrager
 • Hulp verlenen bij het aan- en uitkleden
 • Hulp verlenen bij de toiletgang en wassen
 • In- en uit het bed verplaatsen en inzetten van tilliften
 • Medicatie toedienen en aanreiken (bijv. druppels en zalf)
Na de training heb jij jouw certificaat behaald om Helpende aan de slag te gaan. Hierna wordt jij in de praktijk tijdens de eerste dienste ingewerkt door een ervaren zorgprofessional. Daarna ben jij ready-to-go om flexibel ingezet te worden in de wijkverpleging in Amsterdam en/of Amstelveen.

Werktijden
Jouw werktijden zijn tussen 07.00 - 23.00 uur. Je geeft zelf in de My Aethon app aan welke dagen jij beschikbaar bent. Dit mogen andere dagen en tijden zijn per week. Hierdoor is het goed te combineren met jouw studie, sport en hobby's. Vervolgens maakt de planner de match tussen jouw beschikbaarheid en openstaande diensten van een zorginstelling.

Jouw talent

De best mogelijke zorg verlenen. Dat is jouw talent, dat is jouw passie. Je krijgt dan ook energie van het helpen van mensen en kan goed zelfstandig werken. Maar als je toch met vragen zit tijdens je werk durf je deze ook te stellen door contact te zoeken met collega's. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Een zorg opleiding of sociaal-maatschappelijke opleiding volgt op minimaal mbo-niveau 3 (of hebt deze afgerond), hbo of wo niveau
 • Flexibel inzetbaar bent voor ochtend-, avond- en weekenddiensten
 • Het leuk vindt om op meerdere locaties in Amsterdam/Amstelveen te werken

Wij bieden jou

 • Een bruto uurloon van €12,63
 • Toeslagen die oplopen tot wel 160%. Je kunt dus per uur tot €20,20 verdienen!
 • 8,33% vakantiegeld en ook nog eens reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app, wel zo handig!
 • Een tijdelijk contract voor een vast aantal uren per maand
 • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt om zonder diploma te starten in de zorg? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsapp)

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.