Medewerker bloedafname ziekenhuis

Uurloon € 13
Locatie Den Haag
Opleidingsniveau HBO / MBO

Jouw uitdaging

Studeer jij aan een opleiding in de zorg en wil je ervaring opdoen in het ziekenhuis? Dan is deze bijbaan precies wat je zoekt!

Je zal aan de slag gaan in het Haaglanden Medisch Centrum in Den Haag, hier ga je samen met een team van 'prikkers' en de laborant aan de slag met de bloedafname. Om de bloedafname op een juiste manier te laten verlopen is ervaring een eis. Het is belangrijk dat je empatisch vermogen hebt en je gemakkelijk mensen gerust kan stellen, op deze manier houdt iedereen een fijne ervaring over aan het bezoek. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag van 14:30 tot 23:00, in het weekend van 07:00 tot 15:30 en van 14:30 tot 23:00. De verwachte einddatum van de werkzaamheden is eind september.

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Bloed afnemen (maar ook vingerprik)
 • Mensen gerust stellen
 • Administratieve werkzaamheden

Jouw talent

Het is belangrijk dat je ervaring hebt met venapuncties en de vingerprik, hiernaast vinden we het ook belangrijk dat je:

 • Bezig met je studie verpleegkunde (niveau 4 of 5), geneeskunde of doktersassistente óf deze hebt afgerond;
 • Op korte termijn beschikbaar bent in de avonden en weekenden;
 • Minimale beschikbaarheid hebt om 2 diensten per week te draaien, het liefste meer;
 • Gemakkelijk mensen gerust kunt stellen en empatisch vermogen hebt;
 • Ervaring met venapunctie en vingerprik is een eis!

Wij bieden jou

 • Een tijdelijk parttime dienstverband/tijdelijk contract
 • De mogelijkheid om zelf je diensten in te plannen. Lekker flexibel!
 • Een bruto uurloon vanaf €13,-
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Een uitgebreide training zodat je volgens de protocollen kunt werken
 • Een eigen talent manager waar je terecht kunt met al jouw vragen

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website.

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.

Deze functie is prima te bereiken vanaf Rotterdam en Den Haag.