Bijbaan klantenservice medewerker

Uurloon € 14,06
Locatie Tilburg
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende bijbaan naast je hbo/wo studie? Krijg jij daarnaast energie van contact met huurders en ben jij graag dienstverlenend bezig? Lees dan snel verder en misschien word jij het nieuwe visitekaartje van de woningcorporatie in de omgeving van Breda of Tilburg!

Wij zoeken enthousiaste kandidaten die op flexibele basis aan de slag willen bij het KCC. (minimaal 16 uur beschikbaar per week, en voor een langere tijd flexibel beschikbaar zijn).

In het KCC ben jij het eerste aanspreekpunt voor huurders. Jij helpt huurders met problemen zoals een lekkende kraan of een klacht over overlast van de buren. De vragen komen binnen via diverse kanalen. (telefonie/mail/social media). Als eerste aanspreekpunt zorg jij er altijd voor dat de vraagsteller tevreden gesteld is en dat je de nodige acties op touw zet om te komen tot een oplossing. Ieder telefoontje is weer een verrassing. Dat zorgt voor een leuke afwisseling tijdens jouw werk.

Werkdagen en werktijden
De woningcorporatie is open van maandag t/m vrijdag van 08.30-17.00 uur. Op deze dagen kun jij worden ingepland.

Jouw talent

Jij bent communicatief sterk. Eerdere klantenservice/klantcontactervaring (of callcenter) zijn dan ook zeker in jouw voordeel. Heb je deze ervaringen niet maar wil jij je hier graag in ontwikkelen? Wees welkom! Ook weet jij empathisch en oplossingsgericht om te gaan met klachten en andere interactie met huurders.
En tot slot:

  • Je volgt een hbo/wo studie of bent afgestudeerd op hbo- of wo- niveau;
  • Je bent op doordeweekse dagen (+/- 16 uur per week) beschikbaar (tussen 08.00-17.00);
  • Je zoekt een baan voor een langere periode;

Wij bieden jou

• Een salaris van €14,06 bruto per uur
• 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
• Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt
• Begeleiding van een Pool manager
• Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen
• Contract voor onbepaalde tijd

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.