Bijbaan Polikliniek Assistent

Uurloon € 13,00
Locatie Almere
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Op zoek naar een leerzame (bij)baan in het ziekenhuis? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou! Volg jij momenteel een medisch/zorg gerelateerde HBO of WO opleiding, of heb je deze afgerond? Als Polikliniek Assistent in het Flevoziekenhuis krijg je de kans om jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen. Het Flevoziekenhuis is op zoek naar gedreven collega's die ondersteuning bieden op de poliklinieken Cardiologie, Neurologie en Radiologie. In deze functie ben je voor patiënten de eerste contactpersoon van de polikliniek, zowel telefonisch als aan de balie.

Wat ga je doen?
De belangrijkste taken zijn het ontvangen, informeren en adviseren van patiënten, beantwoorden van de telefonische vragen d.m.v. triage en het administratief ondersteunen tijdens het spreekuur.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij het Flevoziekenhuis in Almere. Je wordt ingezet op de afdeling Cardiologie, Neurologie of Radiologie, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. De werktijden zijn ongeveer van 08.30 tot 17.00 uur. De locatie is goed te bereiken met de auto en OV vanuit Amsterdam, Lelystad en Utrecht.

Jouw talent

Voor deze functie is het belangrijk dat je tussen de 24 en de 32 uur doordeweeks beschikbaar bent. Daarnaast:

  • Ben je klantvriendelijk
  • Volg je een HBO of WO medisch gerelateerde studie. Denk aan Verpleegkunde, Biomedische Wetenschappen, Medische Hulpverlening of Geneeskunde.
  • Heb je kennis van medische terminologie (dit is een pré)

Wij bieden jou

  • Een bruto uurloon vanaf €13,00
  • Een tijdelijk contract met een vast aantal uur per maand
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.