Bijbaan Helpende Ouderenzorg

Uurloon € 12,63
Locatie Haarlem
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Heb jij affiniteit met ouderen en zou jij hen de juiste zorg willen bieden? Solliciteer dan nu bij Aethon om op flexibele basis aan de slag te gaan als helpende of helpende plus in de ouderenzorg! Je wordt als flex kracht ingezet in de regio Haarlem, Heemstede of Bloemendaal bij een van onze opdrachtgevers zoals onder andere Stichting Sint Jacob, Zorgbalans en Pro Senectute.

Op flexibele basis houdt in dat je jouw eigen uren via onze app kunt invullen! Jij bepaald dus wanneer jij werkt. Daarnaast krijg je een interne cursus via Aethon om met jouw behaalde certificaat als helpende of helpende plus in de ouderenzorg te starten. Je zult de ouderen voornamelijk helpen met de ADL zorg. Dit houdt in dat je als helpende verantwoordelijk bent voor onder andere het helpen bij:

 • (Verzorgend) wassen
 • Hulp verlenen bij het aankleden en toiletgang
 • Hulp verlenen tijdens het verplaatsen (ook wel transfer genoemd) van de cliënt doormiddel van het gebruik van een glijzeil, actieve lift en passieve lift.
Mocht je als helpende plus starten, ben je ook verantwoordelijk voor het aanreiken en toedienen van medicatie. Denk hierbij aan het toedienen van onder andere oordruppels, neusdruppels, oogdruppels of oogzalf. Ook dit zit inbegrepen in de interne training.

Jezelf door ontwikkelen? Dat kan!
Mocht je wat langer bij Aethon in dienst zijn als helpende plus (verantwoordelijkheid voor ADL en medicatie) bieden wij jou, in overeenstemming met de opdrachtgever, de mogelijkheid om door te groeien naar niveau 3 als verzorgende IG waarbij je via onze interne training de verpleegtechnische vaardigheden kan leren en zo kan doorstromen naar een nieuwe uitdaging (en bruto-uurloon)!

Aethon biedt dus niet alleen flexibiliteit aan, maar ook genoeg doorgroeimogelijkheden zodat jij als student kan door ontwikkelen tot een echte professional! Aethon staat namelijk voor ontwikkeling en is aanjager van talent.

Jouw talent

Het allerbelangrijkste is dat je passie voor de zorg hebt. Affiniteit met ouderen is ook zeker een grote pre. Daarnaast:

 • Studeer je een zorg gerelateerde opleiding op minimaal MBO 3 (met afgeronde ADL stage), MBO 4, HBO of WO. Denk aan opleidingen zoals Geneeskunde, Verpleegkunde, Social Work enz.
 • Ben je bereid om de interne cursus van vier dagen te volgen in Utrecht of Rotterdam voor een mooi certificaat
 • Sta je open voor het uitvoeren van ADL (Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen)
 • Ben je minimaal 8 uur per week beschikbaar
 • Ben je beschikbaar tussen 07:00-15:00 en/of 15:00-23:00
 • Ben je bereid om naar Haarlem, Heemstede of Bloemendaal te reizen

Wij bieden jou

Jij krijgt van Aethon een contract voor een vast aantal uren per maand. Deze uren kan je zelf digitaal inplannen via onze app. Hierdoor kan je jouw werktijden flexibel indelen! Ook bieden we jou:

 • Interne training zodat je met een certificaat op niveau 2+ aan de slag kan in de ouderenzorg
 • Doorgroeien naar niveau 3 als verzorgende IG (via onze interne cursus)
 • Een bruto uurloon van 12,63 (exclusief 8,33% vakantiegeld en reiskostenvergoeding)
 • Een tijdelijk dienstverband met 25 vakantiedagen o.b.v. een full-time contract
 • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Noleen van Ingen. Je kunt haar bereiken via noleen.vaningen@aethon.nl of telefonisch via 06-29071286 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.