Verzorgende IG Parttime Thuiszorg

Uurloon € 13,27
Locatie Alkmaar
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Lijkt het jou leuk om te werken in de ouderenzorg? Lees dan snel verder! Via Aethon kun je aan de slag als verpleeghulp (niveau 3) in de thuiszorg. Je zult de ouderen helpen bij de dagelijkse dagbesteding, persoonlijke verzorging, medicatie aanrijking en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.

Je zult aan de slag gaan op flexibele basis wat inhoudt dat je via onze app zelf je uren kunt invullen en een maandcontract krijgt in plaats van een wekelijks contract. Hierdoor kun je bij een drukke tentamenweek de keuze maken om je uren in de andere drie weken in te vullen. Aethon biedt flexibiliteit, vrijheid en moedigt ontwikkeling aan!

Bij Aethon vinden wij het belangrijk, dat je de cliënten zo goed mogelijk thuis kunt helpen. Om de kwaliteit te waarborgen, bieden wij een interne training aan. Via Aethon volg je een interne cursus van drie dagen zodat je bevoegd bent om als verzorgende IG aan de slag te gaan. Wij zoeken dus gemotiveerde kandidaten met een passie voor de zorg!

Jouw talent

Het belangrijkste is natuurlijk dat je een passie hebt voor de ouderenzorg! Daarnaast:

  • Je kan zelfstandig aan de slag (must voor de thuiszorg!)
  • Bij voorkeur heb je relevante stage-ervaring en/of werkervaring
  • Je volgt een zorg-gerelateerde studie op mbo niveau 3/4, hbo- of wo-niveau (denk aan verzorgendeverpleegkunde enz.). Als afgestudeerd niveau 2 ben je ook welkom om te solliciteren mits je wel ADL ervaring hebt.
  • Bereid om tussen 07:00-15:00 en 15:00-23:00 te werken

Wij bieden jou

  • De kans om relevante werkervaring op te doen
  • Interne training om aan de slag te gaan op niveau 3 als verzorgende IG
  • Een bruto-uurloon van 13,27
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag oplopend tot 60% (verdien tot wel 20,20 per uur!)
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
Heb je interesse in deze goedbetaalde flexibele baan waarmee je waardevolle studiegerichte praktijkervaring opdoet? Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer.

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Noleen van Ingen. Je kunt haar bereiken op 06-29071286 of een mail sturen naar noleen.vaningen@aethon.nl

Na je sollicitatie, nemen we contact met je op voor een eerste kennismaking. Voor je het weet ga je aan de slag bij woonzorgcentrum Magentazorg!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.