IT support engineer

Salaris € 2900
Locatie Rijswijk
Opleidingsniveau MBO

Jouw uitdaging

Als IT support engineer bij de Aethon Groep kan jij impact maken op onze organisatie. Wij zijn een groeiende organisatie met meerdere merken en werken doorlopend aan optimalisatie en professionalisering van onze werkwijzen, hardware en processen. Ben jij enthousiast en servicegericht? Dan staat er een mooie uitdaging op je te wachten.

Als IT support engineer maak je deel uit van een klein team en ben je het eerste aanspreekpunt voor ICT-vragen. Je bent communicatief sterk en weet de juiste vragen te stellen om IT-problemen snel te doorgronden en te verhelpen. Je weet daarbij de juiste prioriteiten te stellen en bedenkt, samen met het team ook structurele oplossingen voor het verbeteren van de IT dienstverlening en het gebruik van IT tools binnen de Aethon Groep.

  • Je neemt 2e lijn-tickets in behandeling en doet verbetervoorstellen aan de Product Owners;
  • Je coördineert hardware vervanging voor de on-en offboarding;
  • Je fungeert als vraagbaak voor onze 1e lijn-support medewerker;
  • Je denkt actief mee over verbeteringen op het gebied van 1e lijn en 2e lijn support.
Waar ga je werken?
Bij de Aethon Groep – werkgever van talent en professionals. Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaal leverancier van personeel van onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Hoofdkantoor Rijswijk
We hebben negen vestigingen door heel Nederland en ons hoofdkantoor staat in Rijswijk (jouw standplaats). Je gaat werken in een modern kantoorpand met meer dan zestig collega’s, die met elkaar zorgen voor een bruisende sfeer en energie. Uiteraard is het nu héél rustig vanwege de coronamaatregelen, maar weten we elkaar digitaal te vinden. De cultuur is daadkrachtig en gedreven. We regelen het gewoon, op een vakkundige en optimistische manier.

Het team
Als shared serviceafdeling staat het team midden in de organisatie. Het team is een mix van disciplines, senioriteit en karakters. En bestaat uit een Manager IT ent 7 gedreven collega’s op het gebied van support, projecten en ontwikkeling.

Jouw talent

Als IT support engineer ben je servicegericht, proactief en stressbestending. Daarnaast werk je graag in een informeel en gezellig team, vergevorderde meme kennis is een pré. En verder herken je jezelf in de volgende punten:
• Je hebt een afgeronde mbo-niveau 4 ICT-opleiding
• Je hebt 2 tot 5 jaar werkervaring als servicedesk medewerker
• Kennis van IT-infrastructuren en ITIL is pré
• Je hebt goede kennis van Windows 10 en Microsoft 365/ Azure
• Je hebt een goed gevoel voor zakelijke behoeften en communiceert makkelijk
• Je bent fulltime (32 tot 40 uur) beschikbaar

Wij bieden jou

• Een functie waarin je jezelf kan blijven ontwikkelen, ondersteund door een stabiel team en onze eigen Aethon Aecademy
• Een fulltime salaris tussen de €2700,- en €3200,- euro (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
• Een contract voor zeven maanden met uitzicht op een vast contract
• Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onbeperkte vakantiedagen, laptop, telefoon en een goede pensioenregeling

Over Aethon

Met twee sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.  

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.  

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.