Parttime Huishoudelijke hulp

Uurloon € 11,89
Locatie Maastricht
Opleidingsniveau HBO / LBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij graag cliënten helpen in het huishouden binnen de zorg? Ben jij flexibel? Heb je geen diploma, maar wil je graag je steentje bijdragen? Dan zit je bij Aethon aan het goede adres! Met een leuk salaris van €11,89 bruto per uur kan je aan de slag in Zuid-Limburg.

Bij Aethon krijg je de kans om parttime als huishoudelijke hulp in de omgeving van Maastricht, Gulpen, Valkenburg en Vaals aan de slag te gaan. Je komt bij verschillende cliënten thuis en gaat aan de slag als hulp in het huishouden. De cliënten zijn niet meer in staat om de huishoudelijke taken zelf uit te voeren en dit is precies waar jij van pas komt! Samen met de cliënt stem je af wat er moet gebeuren, maar het kan ook voorkomen dat je zelf moet inschatten wat er nodig is. Even met een stofzuiger door het huis heen, de was ophangen of de badkamer poetsen horen allemaal bij jouw werkzaamheden. Als er nog tijd over is na het uitvoeren van de werkzaamheden kan je uiteraard een kopje koffie drinken en een klein praatje maken met de cliënt.

Werken in de zorg, welke tijden?
De werktijden van maandag tot en met vrijdag zijn tussen 08:00 uur en 16:30 uur. Op zaterdagen tussen 09:00 uur en 12:00 uur. Het aantal uren per week wordt in overleg afgestemd op basis van jouw beschikbaarheid. Je kunt minimaal 2 diensten per week werken en maximaal 24 uur.

Wie is Envida?
Samen met zo'n 3.100 collega’s en bijna 1.000 betrokken vrijwilligers is Envida een van de grotere zorgorganisaties in Zuid-Limburg. Envida is er voor mensen die hulp nodig hebben om in het dagelijks leven hun eigen gang te kunnen gaan. Meestal zijn dat mensen op leeftijd of met een chronische ziekte. Zij willen dat de cliënten een zo goed en prettig mogelijk leven kunnen leiden. Envida werkt met kleinschalige, wijkgerichte teams. Samen met huisartsen en andere zorgpartners organiseren ze de zorg dicht bij de cliënten.

Jouw talent

 • Jij vindt het leuk om met iemand een praatje te kunnen maken
 • Je weet van aanpakken en toont daarin initiatief
 • Je bent niet vies van een poetsdoek
 • Je bent op minimaal twee dagen een dagdeel beschikbaar
 • Je staat stevig in je schoenen: je krijgt de verantwoordelijkheid om zelfstandig op pad te gaan!

Wij bieden jou

 • Een salaris van €11,89 bruto per uur
 • Werken in de zorg zonder diploma
 • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Je werkt zelfstandig. Dit geeft je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en praktijkervaring
 • Je verrijkt je cv met relevante werkervaring; je vindt sneller een goede baan na je studie
 • Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je werkt, ook tijdens tentamen- of stageperiodes
 • Een eigen poolmanager
 • Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij goed functioneren door te groeien in de zorg
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.