Parttime EHBO medewerker

Uurloon € 15,92
Locatie Haarlem
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Als parttime EHBO-er bij Kennemerland draag je zorg voor een veilige, ordelijke en overzichtelijke wachtruimte van de vaccinatielocaties waarin de cliënten de voorgeschreven tijd na een vaccinatie kunnen verblijven. Je houdt de cliënten in de wachtruimte goed in de gaten en herkent wanneer er sprake is van een afwijkende medische toestand, reageert hierop doortastend door het verlenen van eerste hulp en het inschakelen van de arts.

Waar ga je werken via Aethon?
De GGD Kennemerland is onderdeel van de Veiligheidsregio Kennemerland en bewaakt, beschermt en bevordert de volksgezondheid van de ruim een half miljoen inwoners van de regio. Zij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor de burgers. GGD Kennemerland is een energieke organisatie met meer dan 300 medewerkers en bestaat uit Preventie, Advies & Crisis, Jeugdgezondheidszorg en Ambulancezorg. Zij voeren een verscheidenheid aan taken uit: van consultatiebureau tot Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen, van infectieziektebestrijding tot medische milieukunde.

De GGD Kennemerland heeft een projectorganisatie opgezet om de taken die zij heeft gekregen tijdens de COVID-19 pandemie te kunnen uitvoeren. De afdeling Vaccinatie is hier een onderdeel van. De organisatie wordt bemenst door medewerkers die in dienst zijn bij de GGD en externe, tijdelijke medewerkers.

Wat ga je doen?

 • Je belangrijkste taak is het verlenen van eerste hulp bij (spoedeisende) medische calamiteiten op de vaccinatiestraat, in afwachting van de arts en de ambulancezorg
 • Je observeert de gevaccineerde cliënten in de wachtruimte en stelt mensen gerust
 • Je (her)kent ziektebeelden en een afwijkende (medische) toestand bij de cliënt en handelt hier adequaat op
 • Je gaat goed om met emotionele reacties van cliënten

Jouw talent

 • Geldig EHBO-diploma
 • Minimaal MBO+ niveau
 • Het adequaat kunnen handelen in acute (mogelijk levensbedreigende) situaties
 • Communicatief vaardig, empathisch vermogen
 • Stressbestendig

Wij bieden jou

 • Een tijdelijk parttime dienstverband bij Aethon
 • De mogelijkheid om zelf je diensten in te plannen. Lekker flexibel!
 • Een bruto uurloon van €15,92
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Een uitgebreide training zodat je volgens de protocollen kunt werken
 • Een eigen poolmanager binnen Aethon

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.