Event en Partnership Marketeer

Salaris € 3500
Locatie Rijswijk
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Ben jij dolgelukkig als jij je organisatorisch talent kunt inzetten? Vind jij het waanzinnig om samenwerkingen op te zetten en zo win-win situaties te creëren? Dan hebben we bij Aethon een mooie uitdaging voor je!

Jouw uitdaging
Je neemt de leiding in het verhogen van onze landelijke naamsbekendheid en het realiseren van onze wervingsbehoefte. Oftewel; jij weet hoe je de doelgroep enthousiast krijgt om voor Aethon aan de slag te gaan! Met een goede dosis ondernemersgeest ga je geheel zelfstandig te werk om dit te bereiken. Je krijgt hierin veel vrijheid en je kunt je creatieve geest vrijuit laten gaan. Je bent onderdeel van het marketingteam en je werkt nauw samen met de digital markteers omdat je samen met hen verantwoordelijk bent voor de wervingsbehoefte. Daarnaast schakel je veel met andere teams en afdelingen om je doelen te behalen.

Samen met je collega’s binnen het marketing & recruitment team ben je verantwoordelijk voor het (offline) werven van de doelgroep voor onze (bij)banen in maatschappelijke sector. Denk hierbij aan (bij)banen in de zorg, woningcorporaties, gemeenten en kinderopvang. Dit doe je op verschillende manieren; bijvoorbeeld door het organiseren van evenementen en het samenwerken met universiteiten, hogescholen en studieverenigingen. Je bouwt aan relaties om ons werkgeversmerk te versterken en onze doelgroep te enthousiasmeren. Je doet dit o.a. door het inzetten van offline middelen gericht op het werven van nieuwe talenten en creëert hiermee maximale naamsbekendheid.

Naast het opzetten van offline campagnes en toffe (guerilla) brand activaties houd je je ook bezig met het uitbreiden van de campusrecruitment teams. Dit doe je fysiek op de verschillende Aethon locaties. Door de acties die jij bedenkt en opzet kunnen jouw collega's van recruitment relevante talentenpools van studenten opbouwen.

Als laatste ben je voor onze B2B kant verantwoordelijk voor het organiseren van verschillende beursactiviteiten en de communicatie daaromheen. Denk hierbij aan het organiseren van de beurs, het verzinnen van ludieke acties om mensen in onze database te krijgen en ook de opvolging hiervan.

Wat komt er nog meer bij kijken?
• Het opstellen van een jaarplan, gericht op het werven van nieuw talent. Je bedenkt campagnes die aansluiten op onze proposities en voert deze uit. Je weet wat ervoor nodig is om evenementen te organiseren en gericht acties uit te voeren. Je vindt het ook leuk om zelf in de uitvoering betrokken te zijn;
• Je betrekt de campusrecruitment teams bij campagnes en aanwezigheid van evenementen. Samen werk je aan het realiseren van de gestelde wervingstargets;
• Relaties beheren is ook een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden. Je weet relaties op te bouwen met iedereen; van student tot directeur en zowel in- als extern;
• Je bouwt een netwerk op binnen hogescholen, universiteiten en studieverenigingen en brengt zo doorlopend onze merknaam onder de aandacht;
• Je kan echt “out of the box” denken en ideeën vertalen naar concrete acties die je zelf uitvoert;
• Je weet precies waar onze doelgroep zich bevindt en wat de laatste trends zijn. Je bent op de hoogte van de relevante studierichtingen en bijbanen die wij aanbieden.

Jouw talent

Om succesvol te zijn in deze rol heb je ervaring met onderstaande functie-eisen:
• Je kunt planmatig werken en hebt ervaring met het opstellen van een jaarplan gericht op onze doelgroep;
• HBO / WO werk- en denkniveau;
• Je bent een echte zelfstarter die op tijd de juiste stakeholders weet te betrekken;
• Je hebt ruime ervaring met het bedenken en uitvoeren van offline acquisitie/branding campagnes, incl. de benodigde randzaken zoals vergunningen, merchandise etc.;
• Je hebt eerder (in)direct een promotieteam aangestuurd;
• Je kan collega’s meenemen en motiveren in jouw ideeën en plannen;
• Ervaring in relatiemarketing is een pré.

Wij bieden jou

• Een fulltimebaan in een informeel team dat barst van ambitie en energie;
• Onbeperkte vakantiedagen; we hebben een flexibele verlofregeling, zo kan jij je werk en privé optimaal in balans houden;
• Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract;
• Een goed salaris tussen de €3.000 en €4.000 euro bruto op basis van ervaring en leeftijd;
• De gezelligste bedrijfsuitjes en feestjes;
• Je gaat onderdeel uitmaken van een snelgroeiende organisatie. Op basis van performance, ondernemerschap en resultaten krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en door te groeien.

Over Aethon

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en de kinderopvang. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar je écht het verschil kunt maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct - met de juiste kennis - aan de slag kunnen.

Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.