Parttime KCC medewerker woningcorporatie

Uurloon € 14
Locatie Eindhoven
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

"Goedemorgen met ...., waarmee kan ik u helpen?" "Hallo met ... , ik huur bij jullie een fijne woning, maar er komt gezinsuitbreiding dus we zoeken een grotere woning, kunnen jullie mij daarin voorzien?" Zomaar een vraag uit de vele vragen die jij als KCC medewerker zal moeten gaan beantwoorden. Daarnaast kan het ook gaan over een reparatie die in gang gezet moet worden of het beëindigen van een huurcontract.

Je bent een echte multi-tasker en kan met verschillende systemen overweg. Ieder telefoontje maakt jou weer blij omdat je huurders verder kunt helpen. Lukt het jou niet? Geen probleem. Jij zorgt voor een goede overdracht naar de 2e lijn.
Krijg je geen telefoontjes binnen, dan is het aan jou de taak om vragen die binnen komen per mail, webcare of social media te beantwoorden.

Jouw talent

Geen ervaring in een callcenter of een klantenservice? Geen probleem! Jou persoonlijkheid en communicatieve vaardigheden maken het verschil.
Daarnaast beschik je over:

 • empathisch vermogen en ben je sociaal
 • kun je goed luisteren, samenvatten en doorvragen en is jou Nederlands goed in woord en geschrift.
 • ben je representatief
Voor deze bijbaan ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar.

Wij bieden jou

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand, voor onbepaalde tijd;
  - Een bruto uurloon vanaf €14,00;
  - 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag;
  - Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar);
  - De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen;
  - Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website.

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.

Deze functie is prima te bereiken vanuit Tilburg en Den Bosch.