Parttime Verzorgende

Uurloon € 13,27
Locatie Wageningen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij afgestudeerd als Verzorgende(-IG) en op zoek naar een afwisselende werkomgeving om bij verschillende instellingen ervaring op te doen? Kom dan werken bij Aethon als parttime verzorgende en heb jouw.

Werken aan jouw eigen ontwikkeling
Ontwikkeling staat bij Aethon voorop. Bij Aethon en onze zorginstellingen werken betekent dan ook dat jij jezelf kan ontwikkelen op zowel persoonlijk vlak als het vakgebied waarin jij bent afgestudeerd. Je bent zelf in staat om de volgende handelingen te verrichten: (o.a. in- en uit bed halen van cliënten, wassen, omkleden, het gebruik van tilliften, toedienen van medicatie, zwachtelen, subcutaan injecteren en stomazorg).

Bij ons wordt je ook gekoppeld aan een poolmanager. De poolmanager zal vanaf het moment dat je bij ons op de werkvloer staat jouw contactpersoon worden. Met hen kun je dan in contact komen over onder andere jouw contract, jouw ontwikkeling en hoe het gaat op de werkvloer.

Zinzia
Zinzia is een zorgverlener waar ongeveer 600 bewoners wonen op vier verschillende en unieke locaties met NAH, PG en GP afdelingen in de omgeving van Wageningen, Renkum en Bemmel. Om de bewoners bij Zinzia met volle aandacht en deskundigheid te ondersteunen, zijn er ruim 1200 medewerkers aan het werk verdeeld over de primaire zorg, de ondersteunende diensten en op het expertisecentrum. Daarnaast zijn er ook geweldige helden aan het werk bij Zinzia, de vrijwilligers die met ruim 500 man sterk zijn.

De werktijden zijn tussen 07:00 uur en 23:00 uur. Dit is verdeeld in ochtend- en avond diensten. Je bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent om te werken. Door de ruime hoeveelheid teams en locaties is er altijd wel een plek beschikbaar die aansluit op je (flexibele) agenda en past binnen jouw reismogelijkheden. De locaties van Zinzia Zorggroep zijn met ongeveer 30-35 minuten vanaf Station Arnhem met het OV te bereiken. Eigen vervoer is ook erg fijn als je die hebt.

Jouw talent

Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen verschillende cliënten. Je vindt het belangrijk om iets te betekenen voor oudere, kwetsbare mensen en hen te helpen nog het maximale uit het leven te halen. Jouw affiniteit met de doelgroep is dus echt aantoonbaar. Ook kun je goed zelfstandig werken en je staat stevig in je schoenen. En verder:

  • Ben je in bezit van een diploma Verzorgende IG
  • Je bent flexibel inzetbaar voor ochtend-, avond- en weekenddiensten
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar
  • Je bent woonachtig in de regio Wageningen, Renkum en Bemmel

Wij bieden jou

  • Een uurloon van minimaal €13,27 bruto per uur (afhankelijk van jouw ervaring)
  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Een parttime functie waarbij je zelf bepaalt wanneer en hoe vaak je werkt
  • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
Heb jij interesse in deze flexibele functie?
Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op het moment dat het jou uitkomt!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. Met onze sterke partner, Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel in de bovengenoemde werkvelden. Samen Professionals stopt daar echter niet, zij gaan nog verder bij de (semi-)overheid.

We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevantie trainingsprogramma's. Op deze manier creëren een duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière. Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.