Bijbaan gastheer of gastvrouw

Uurloon € 12,10
Locatie Renkum
Opleidingsniveau LBO / VMBO / MAVO

Jouw uitdaging

Heb jij altijd al in de zorg willen werken? Volg je echter geen zorg (gerelateerde) studie? Én ben jij op zoek naar vakantiewerk en/of een bijbaan? Dan zit je bij Aethon op de juiste plek. Bij Aethon kun jij namelijk aan de slag als woonzorgbegeleider. Met als kers op de taart een salaris van €12,10 bruto per uur. Daarnaast heb je ook nog zelf de regie in handen over jouw beschikbaarheid. Wil je weten hoe dat mogelijk is? Lees dan nu verder!

Je gaat aan de slag bij Zinzia als woonzorgbegeleider. In deze functie help jij mee om een huiselijke sfeer te creëren voor bewoners. Als woonzorgbegeleider ga je flexibel werken op verschillende afdelingen en locaties. Je krijgt te maken met diverse ziektebeelden in de ouderenzorg. Daarom is het belangrijk dat je zelfverzekerd in je schoenen staat en gemotiveerd bent om te leren hoe je hiermee omgaat.

Je werkzaamheden als woonzorgbegeleider bestaan onder andere uit het helpen van bewoners tijdens het ontbijt, lunch of diner. Je bereidt de maaltijden voor en houdt de huiskamer opgeruimd en schoon. Denk hierbij ook aan de afwas doen en de boodschappen inruimen. Daarnaast heb je een signalerende rol wanner de bewoners in de huiskamer zijn en meld je je zorgen meteen bij jouw collega's, zodat zij kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is. Je draagt actief bij aan de dagstructuur van cliënten en maakt zo hun dag weer een stukje mooier.

Zinzia
Zinzia is een zorgverlener waar ongeveer 600 bewoners wonen op vier verschillende en unieke locaties met NAH, PG en GP afdelingen in de omgeving van Wageningen, Renkum en Bemmel. Om de bewoners bij Zinzia met volle aandacht en deskundigheid te ondersteunen, zijn er ruim 1200 medewerkers aan het werk verdeeld over de primaire zorg, de ondersteunende diensten en op het expertisecentrum. Daarnaast zijn er ook geweldige helden aan het werk bij Zinzia, de vrijwilligers die met ruim 500 man sterk zijn. De locaties van Zinzia Zorggroep zijn met ongeveer 30-35 minuten vanaf Station Arnhem met het OV te bereiken. Eigen vervoer is ook erg fijn als je die hebt.

Flexibel werken in de zorg
Wat is er nou fijner dan zelf kunnen aangeven wanneer jij beschikbaar bent en niet vast zit aan vaste dagen? Bij Aethon heb jij die regie in eigen handen, waardoor jij zelf invloed hebt op wanneer jij aan de slag gaat. De werktijden vallen tussen 08.00 uur en 21.00 uur. Dit betekent dat de diensten bijvoorbeeld van 08.00 uur tot 14.00 uur, 11:00 uur tot 14.00 uur, 14.30 uur tot 21.00 uur of 16.30 uur tot 21.00 uur zijn. De functie van woonzorgbegeleider is ook goed te combineren met een studie. De ideale bijbaan om kennis te maken met de zorg!

Jouw talent

Voor deze functie zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten met affiniteit in de zorg (parttime en/of fulltime).
En verder:

 • Heb je affiniteit (of zelfs al ervaring) met de zorg
 • Ben je flexibel inzetbaar op verschillende teams/afdelingen
 • Heb je een zorgzaam karakter
 • Ben je empathisch ingesteld met een gastvrije houding
 • Daarnaast ben je een ster in de keuken, en houd je alles strak en netjes door eens de poetsdoek er flink doorheen te halen

Wij bieden jou

 • Een tijdelijk contract op oproepbasis
 • De mogelijkheid om zelf je diensten in te plannen. Lekker flexibel!
 • Een salaris van €12,10 bruto per uur
 • Reiskostenvergoeding
 • Een maatschappelijk betrokken (bij)baan
 • ORT toeslag
De locaties zijn makkelijk te bereiken vanuit Nijmegen, Arnhem en Wageningen.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. Met onze sterke partner, Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel in de bovengenoemde werkvelden. Samen Professionals stopt daar echter niet, zij gaan nog verder bij de (semi-)overheid.

We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevantie trainingsprogramma's. Op deze manier creëren een duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière. Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.