Parttime thuishulp

Uurloon € 13,27
Locatie Ede
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Nog niet afgestudeerd in de zorg, maar wel relevante werkervaring opdoen? Dat kan bij Aethon! Via onze cursus ontvang je een certificaat waardoor je op niveau 3 aan de slag kan gaan in de ouderenzorg. Daarnaast heb jij de regie in handen doordat jij jouw eigen beschikbaarheid via onze app mag invullen en dit allemaal voor €13,27 bruto per uur! Benieuwd naar wat dit inhoudt? Lees dan snel verder!

Werken aan jouw eigen ontwikkeling
Voordat je de ouderenzorg in gaat als verpleeghulp in Ede/Wageningen volg je de training 'Verpleegtechnische Vaardigheden'. Daarmee kun jij straks hulp bieden bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en verpleegtechnische handelingen. Dit is een 3-daagse training waarin jij jezelf gaat ontwikkelen in de volgende handelingen:

 • Medicatie toedienen en aanreiken
 • Subcutaan injecteren
 • Polsslag en tensie meten
 • Bloedsuiker prikken en tensie meten
 • Blaasspoelen
 • Katheter-, stoma- en wondzorg
Flexwerken in de zorg als zorghulp
Na de training heb jij jouw certificaat behaald om als Verzorgende op niveau 3 aan de slag te gaan. Hierna word jij in de praktijk tijdens de eerste diensten ingewerkt door een ervaren zorgprofessional. Daarna ben jij ready-to-go om flexibel ingezet te worden als verzorgende in de regio Ede/Wageningen bij verschillende wijkteams in de buurt. Zo leer jij verschillende doelgroepen kennen.

Jouw werktijden zijn tussen 07.00 - 23.15 uur. Je geeft zelf in de My Aethon app aan welke dagen jij beschikbaar bent. Dit mogen andere dagen en tijden zijn per week. Hierdoor is het goed te combineren met jouw studie, sport en hobby's. Vervolgens maakt de planner de match tussen jouw beschikbaarheid en openstaande diensten van een zorginstelling.

Tijdens jouw dienstverband word je begeleid door een vast contactpersoon: een Pool Manager. Samen gaan jullie op zoek naar de ideale route om jouw carrière binnen de zorg vorm te geven. Extra scholing, een andere branche of zelfs een detacheringsconstructie kunnen hierin aan bod komen.

De helpende hand in de vergrijzing
Je gaat aan de slag bij Vilente. Vilente levert veel verschillende soorten zorg in o.a. gemeente Ede en Wageningen waar jij aan de slag kunt gaan. Met als koers: Zorg voor ouderen van A tot Z. Hiermee speelt Vilente in op de toenemende vergrijzing. Belangrijk is het bieden van een gezellig thuis in de woonzorgcentra met als visie dat ieder mens zichzelf kan blijven. En daar ga jij bij helpen!

De thuiszorglocaties van Vilente liggen in de regio van gemeenten Ede en Wageningen. jij gaat aan de slag in de thuiszorg waar je zelfstandig routes rijdt. Je gaat zorg verlenen bij mensen thuis, waarbij het kan gaan om persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding. Door de ruime afstanden tussen de locaties is een auto een pré. Diensttijden liggen tussen 07:00 uur en 23:15 uur, in diensten van vier tot acht uur.

Jij hebt al enige ervaring in de zorg door bijvoorbeeld eerdere werkervaringen of een afgeronde zorgstage tijdens jouw mbo-v of hbo- zorgopleiding. Heb je nog geen werk/stage-ervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen bij Vilente.

Jouw talent

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Een zorg gerelateerde studie volgt op mbo4-, hbo- of wo-niveau
 • Minimaal 4 uur per week beschikbaar bent
 • Een passie hebt voor de (ouderen)zorg
 • Flexibel inzetbaar bent voor ochtend-, avond- en weekenddiensten
 • Het leuk vindt om op meerdere locaties te werken, bij voorkeur beschik je over een rijbewijs.

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een bruto uurloon van €13,27
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een tijdelijk dienstverband voor een vast aantal uur per maand
 • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan jou carrière
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.